Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:47 | April 3, 2018

Spiritual Gangster

Jag har ju sedan jag blev gravid varit inne i en riktig självutvecklingsperiod där jag hellre lagt pengar på en hälsocoach och yogaklasser än fina väskor. Jag har verkligen unnat själen <3 Nu innan vi fick Frans la jag en liten beställning sköna kläder från Spiritual Gangster, kläderna är i så himla skön kvalitét och idag nu när magen inte finns kvar åkte min nya tröja på. Ni hittar den HÄR.

Älskar Spiritual Gangster! Jag beställde även denna och dessa. Är lite sugen på denna och denna nu, har även spanat in deras badkollektion. Love!


5 kommentarer5 kommentarer om “Spiritual Gangster”

  När släpps din jacka i den grå och blåa färgen? 🙂

  Reply

  Undrar också det 🙂 Förstår förstås om det blir förskjutet i.o.m bebis men bara så man vet när man ska vara på sin vakt <3

  Reply

  Hej Sanne!
  Grattis till eran fina kille ?
  En liten fråga vet du om de levererar till Sverige. Har varit på besök i Washington och sprang på detta märke och ångrade att jag inte köpte med mig en tröja hem och nu ser jag hur mycket fint de har mer ?
  Ha det fint!!
  Linda

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här