Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:05 | April 8, 2018

There’s a first for everything – first time grocery shopping

Just nu finns det en första gång för allt och vi kör framåt i myrsteg, provar oss fram och tar med Frans ut i världen. Igår tog vi med honom till Whole Foods, det gick kanon, ett matstopp men annars så. Han har spenderat stora delar inne där i min mage men nu fick han följa med på riktigt! Så mysigt. Alltså allt är så mysigt med bebis!

Vi är hittills så nöjda med vår vagn, Bugaboo Fox. Jag blev jättenöjd med den grå färgen också! Supertips.


4 kommentarer4 kommentarer om “There’s a first for everything – first time grocery shopping”

    Jag och min sambo väntar barn i juli och vi har beställt en exakt likadan vagn? kul att du är nöjd med den! Jag längtar tills vi ska hämta vår?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här