Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:53 | April 10, 2018

A HUGE THANKS <3

TACK för all fin respons kring min förlossningsberättelse. TACK! Jag hade aldrig kunnat drömma om så fin respons och alla dessa kommentarer, mail, direktmeddelanden och sms, tack ni är fantastiska. Det som har värmt enormt mycket är alla ni som skrivit att ni känner er mindre rädda för att föda efter att ni läst min berättelse, att ni känner er mer peppade nu. Många av er skriver att ni nu känner hopp kring att föda och JA, klart ni ska ha hopp! <3 Jag tror på er alla!! Kan jag så kan ni, hur bebisen nu än kommer ut men var inte rädda för att föda, om det är något som går snett så är ni oftast på rätt plats där ni får all hjälp ni behöver men jag blir så glad av att fler av er verkar våga tro på er själva nu! <3 Heja er! Det var det viktigaste för mig, det stödet, det gav mig all kraft jag behövde och jag ser tillbaka på min förlossning med ett sådant lugn. Jag tycker verkligen bara det var häftigt och fint!

Jag hoppades verkligen på den här responsen, att jag skulle på något vis kunna inspirera några av er. Det var så viktigt för mig, detta var den största mentala utmaningen jag gjort och jag är så stolt nu i efterhand. Jag laddade verkligen upp och hade det inte gått som jag planerat hade jag fortfarande laddat upp mentalt för att allt kan hända men att jag skulle behålla lugnet och inte vara rädd. Att föda barn är naturligt och smärtan är ofarlig <3 Och glöm inte, ni har inte bara ont utan anledning, ni ska föda ert barn. Det känns och det kommer ni alltid minnas men det ni får ut av det är värd all smärta på jorden.

Ni är bäst!! Stor kram till er alla!


2 kommentarer2 kommentarer om “A HUGE THANKS <3”

    Har nog aldrig hört om nån som a) blivit gravid på en typ en nanosekund, b) haft en jättelätt graviditet, c) haft en lätt/underbar förlossning OCH d) haft noll problem med amning eller annat jobbigt efter förlossningen. Du är lyckligt lottad!

    Reply

    Nej man hör nog mer av det jobbiga tycker jag generellt 🙂 Jag hade mest hört om jättejobbigga förlossningar innan jag födde och försökte febrilt leta efter förlossningsberättelser som inte skrämde mig! Men du har rätt, jag har verkligen haft jättetur. Jag har också gått igenom missfall tidigare men det är inget jag delat med mig av! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här