Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:47 | April 10, 2018

Should have been 39 weeks pregnant, what did I do instead?

Jag får uppdateringar i min mailkorg och även på telefonen “39 veckor gravid” och så står det om bebisen och om mig. Istället så är ju lille Frans ute och röjer i världen redan. Så lustigt att han bara är 39 veckor egentligen haha. Det står nu “Nu väger dom flesta bebisar runt 3 kg” Japp, det gjorde Frans i vecka 37 så jag är glad att han är här hehe.

Idag har vi varit på BVC och Frasse har gått upp till mer än sin födelsevikt så nu är vi glada här hemma, amningen funkar och hans kläder sitter lite tightare. Så gulligt. Här för några dagar sedan satt jag och grät när han åt på ena bröstet, jag fick ett sånt sår i början som jag aldrig lät läka, jag körde en dag där jag pumpade det bröstet istället och använde en kräm på och nu är det lugnt igen, tack kära någon. Det var inte skönt vill jag lova!

Efter BVC åt vi lunch med svärföräldrarna sedan kramade vi dom hejdå på flygplatsen. Världens största tack till Annika och Peter för all hjälp. Frans tajmade dom ju så väl, kvällen dom landade gick vattnet och dom har fått en massa tid med sitt lilla barnbarn och vi har fått sådan avlastning, guldvärt. TACK <3

Åkte sedan till Target och handlade resväskor, det börjar närma sig hemgång. Mamma och faster kommer på torsdag och sedan tänkte vi försöka åka hem så snart vi kan efteråt, förhoppningsvis får vår lilla amerikan sitt pass i veckan. Nu har jag napat i soffan med Frans på bröstet och vi tänkte laga middag här hemma, vi ska bara bli hungriga igen vilket inte borde vara ett problem, alltså gud vad hungrig jag är är jag ammar, jag äter och äter men tappar vikt, Frans snor all näring! Vi har just rensat den där morotskakan, hjälp så god. Finns inte en smula kvar. Puss!


10 kommentarer10 kommentarer om “Should have been 39 weeks pregnant, what did I do instead?”

  Så mysigt! Du ser så fräsch ut ?
  Får jag fråga vilken storlek du har i de byxorna? Är osäkert på vad jag ska beställa ?
  Ha en underbar dag!!

  Reply

  Använder du några kosttilskott när du inte är gravid ? 🙂

  Reply

  Jag har inte gjort det men jag ska nog börja snart igen 🙂 Just nu kör jag bara sådana prenatal vitamines som jag åt när jag var gravid, fick det som tips på BVC tänkte även börja äta B12 det skulle vara bra när man ammar. Jag mådde dock väldigt bra av att äta lite tillskott så har tänkt börja med d-vitamin, probiotika, omega 3 och någon slags multivitamin, det åt jag som gravid också! KRAM!

  Reply

  Hej Sanne! Grattis till eran fina kille, så himla mysigt!! Har en fråga bara, när är tanken att ni flyttar tillbaka till Stockholm? Har för mig att ni har lägenhet där? Kram kram

  Reply

  TACK <3 Vi försöker åka hem inom 2 veckor och längtar så till vår lägenhet vi köpte förra året, vi hann bara bo i den i en vecka! KRAM

  Reply

  Ät bra och fet mat istället för sallad: nötter, avokado, fisk, oljor samt mycket bra kolhydrater 🙂

  Reply

  Vart kommer skorna ifrån? Så otroligt snygga!! ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här