Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:00 | April 11, 2018

Frans passport, one step closer to Sweden

Igår var vi och käkade lunch på Organic, Frans sover alltid när vi äter för tillfället, han sover i och för sig mest hela tiden. När han är vaken dock så är han klarvaken och ser så nyfiken ut med sina stora ögon!

Efter att vi ätit skulle vi och ta passfoto till den här krabaten. Första omgången gick sådär, han vägrade vakna.. Så, vi åkte hem, bytte blöja, ammade och så var han såhär vaken i bilen.

Yes tänkte vi men så somnade han igen.. Vi var lite nervösa över hur det skulle gå.

Men gubben som jobbade på posten som vi träffat förut (eller jag, jag är ju där jämt) tog oss som sista kund och så berättade han att detta var den yngsta bebisen han haft på kontoret som skulle få ett pass. Eftersom han inte kan sitta själv och det behövde vara vit bakgrund fick han ligga i en liten låda och YES! Han tittade upp så vi lyckades få en bild. Woho! Ett steg närmre Sverige. Vi längtar tills vi ska hem! <3

Och såhär ser vår morgon ut idag. En nöjd bebis och en nöjd mamma <3


1 kommentarerEn kommentar om “Frans passport, one step closer to Sweden”

    Så fin han är er lille Frans. Själv har jag några veckor kvar till beräknat datum. Vad är det för babyskydd/bilstol ni har? Är ni nöjda med den? Är ute på jakt och behöver alla tios och råd man kan få ute i djungel med bebisgrejer….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här