Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:10 | April 12, 2018

Ideal Of Sweden

I samarbete med Ideal Of Sweden.

Mobilskal har blivit min favoritaccessoar, jag byter jätteofta skal och ibland för dagen beroende på vad jag bär men givet nu förtiden känns att byta lite inför säsongen ändå, jag dras alltid till det mörkare på hösten och vintern och mer ljusa och glada färger till vår och sommar, som dom flesta andra! Det är så roligt sätt att blanda in lite färg och mönster på, jag tycker det är roligt att matcha naglar med mina skal också.

Jag är väldigt inne på blått just nu, båda på inredning och kläder. Ideal of Sweden har just släppt en ny kollektion och här är en av mina absoluta favoriter. Tycker det är något härligt med kombinationen vitt och blått, lite medelhalvskänsla.

Om ni skulle bli shoppingsugna när ni spanar in deras nya kollektion så har jag en rabattkod på 20 % åt er med koden ‘Sanne20’ Spana in nya kollektionen HÄR.


4 kommentarer4 kommentarer om “Ideal Of Sweden”

  Vad fint hår du har på dessa bilder!! (Du har iofs alltid fint hår men här vare magiskt!).
  Vore kul om du kunde göra en video där du visar hur du fixar sånt här hår? (när du får tid såklart!)

  Ha en fin helg!

  /Paulina

  Reply

  Många superfina! Har beställt ett, tack för rabatt! =)

  Reply

  Kan du inte länka lite fina budget plagg? Älskar din stil! 🙂

  Reply

  Har du fortfarande hairtalk i håret eller är det ditt egna hår nj? Så fint ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här