Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:22 | April 12, 2018

Planning our trip home

Nu börjar hemresa närma sig. Vi kom hit förra året i September för att J skulle spela för Buffalo Sabres, vi kände inte en kotte och jag var hemligt gravid. Vilka månader! Säsongen är nu över för J och eftersom lillen var beräknad 16e April så bokade mamma och min faster resa hit 12e April så dom kommer i morgon, längtar <3

Idag fixade vi klart pass åt Frans, vi ska hämta det i morgon så nu i och med att han kom tidigt kommer vi kunna komma hem tidigare än vi tänkt oss, vi räknade från början på mitten på Maj men nu satsar vi på 21-25 April, helst samma flyg hem som mamma och faster. Vi ska ju ha med oss allt vi äger här borta hem, vi ska ju flytta hem tills vi bestämt oss för var vi kommer att bo i höst så det är en del packning..

Sorgligt på ett sätt när en era är slut, när ett kapitel stängs men så himla härligt att komma hem, som vi längtar efter att få träffa alla och för att inte tala om hur mycket vi vill att familj och vänner ska få träffa Frans. Det har verkligen varit fina månader i Buffalo, jag hade inte kunnat haft en mysigare gravidtid, gud så jag myst på och bakat den här lilla krabaten <3

Nu ska jag forstätta gosa vidare med Frans på mitt bröst, han älskar den här bärsjalen nedan, han gillar ju att vara så nära, jag kan förstå det, han “ska” egentligen fortfarande ligga i magen så det klart han gillar att vara nära nära, han tycker väl det känns tryggt att vara nära mina hjärtljud. Han älskar närhet! Vi tänkte laga en god middag nu och slå på en serie. Bebisbubblan fortsätter och min kropp känns så mycket bättre nu, jag tänkte skriva ett inlägg i morgon om återhämtningen efter en förlossning, jag är ju inte fullt återhämtad förstås men tänkte dela med mig av lite tankar.. <3

PUSS!

Man blir trött av att fixa pass och hålla på..

Frasse låg vaken och hejade när Dif spelade idag!

Blir också väldigt trött efter man har ätit..

Detta blev en succé!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Planning our trip home”

    Så kul att komma hem! Vill ni helst tillbaka till Usa/Kanada till hösten?

    Reply

    Hoppas J skriver på för DIF 😀 ni är sååä välkomna hem till sthlm 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här