Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05:54 | April 16, 2018

Family time

Just nu är mormor (min mamma) här och min faster. Dom kom i torsdags kväll och dagarna har gått i ett trots att vi inte gjort så mycket. Det är bebisgos på hög nivå och Frans har fått följa med på lite alla möjliga dagsutflykter. Jag  och J har fått sova till 10 två dagar i rad, mamma har myst med Frans efter att jag ammat honom vid 6-6.30 och så har vi fått sova vidare. Sååååå skönt!

Jag tänker berätta mer i morgon, jag har tagit ganska mycket bilder så ni ska få en uppdtaring från dagarna som varit. Nu har vi precis avslutat lite kortspel och jag ligger med Frans på mig som ligger och äter och låter så gulligt. Vi hörs i morgon <3

Puss.


2 kommentarer2 kommentarer om “Family time”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här