Lulu ready and where will we live after the summer?

Här om dagen var vi på Lululemon en vända innan vi åker hemåt. Jag har rensat och slängt så mycket kläder och framförallt träningskläder och jag och J hade bestämt att vi skulle ta en vända dit så fort Frasse var ute. Lite lättare att köpa träningskläder utan kagge! =) Visste ni att Lululemon öppnar en flagshipbutik i Stockholm 1a Juni? Så glad för det! Det är rätt dyrt att bestämma online till Sverige men nu ska en butik öppna, så sjukt kul. Världens bästa märke och det finns inget annat träningsmärke som håller den kvalitén tycker jag. Jacob har varit sponsrad av Lululemon i 3 år så jag har fått ta del av det lite också, har samlat på mig en del align pants framförallt!

Nu känner jag mig så redo för alla barnvagnspromenader, här borta är det fortfarande snöblandat isregn så det där med att gå promenader har jag fått lagt på is haha. Men, på söndag åker vi hem och vad det ska knatas! Min plan i vår / sommar är att fortsätta njuta i lilla bebisbubblan, umgås med vänner / familj, inreda lägenheten och gå massa mysiga promenader och testa alla cafér i området. Sånt mys!

För er alla som undrar var vi ska vara efter sommaren – det är som vanligt, vi flyttar hem till Sverige och sen vet vi inte mer vad som händer efter sommaren. Jacob har inte signat något nytt kontrakt än utan det kommer göras i sommar och då kommer jag såklart tala om för er vad som händer! <3 Vi flyttar i alla fall hem nu så löser resten sig sen.

5 reaktioner på “Lulu ready and where will we live after the summer?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.