Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:21 | April 22, 2018

Last day in Buff!

Sista dagen i Buffalo. Vi har fixat med det sista här hemma, både jag och J sover rätt dåligt, jag förmodligen för att jag har en liten bebis som vill äta och J verkar ha lite resfeber, det är ju så stora förändringar som sker just nu! Föräldrar, flytta ihop hela lägenheten och flytta in i vår nya i Stockholm, det är lite att stå i och mycket ska stämma. Jag tror både jag och J är lite spända över flygresan i morgon, det kommer nog gå bra. Hittills är ju Frans glad så länge han är mätt och maten finns ju med! Med J, mamma och faster är han vaken och ligger och snackar med mig äter han eller så sover han djupt på mitt bröst. Lilla gullisen.

Nu har jag precis fått en del jobb gjort, när mamma jobbar sover Frans. Vilket team! <3 Nu ska vi fixa med det sista, vi har kört home delivery, jag ska ta en lång varm dusch sedan ska vi lägga oss i sängen och se på dokumentären om Avicii på Svt som vi missat. I morgon bär det av, vi landar i Stockholm på måndag och vi är helt sjukt taggade. Har nog aldrig varit så glad över att åka hem, förstå när lille Frans ska få träffa alla där hemma!!!

Puss.


1 kommentarerEn kommentar om “Last day in Buff!”

    Ni är så fina! Vart är din röda klänning ifrån? Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här