Graduation time

I betalt samarbete med Daniel Wellington.

Då är det snart student och konfirmationstiider. Jag minns min student som igår fastän det samtidigt känns som en evighet sedan, det var det ju också. 10 år sedan i år! Gud vad tiden går. Jag känner ungefär likadant i år som jag gjorde 2008 när jag tog studenten, att bli mamma är ungefär samma pirr som att gå ut skolan, då var jag i och för sig väldigt äventyrslysten och flyttade direkt till LA, jag minns verkligen frihetskänslan när jag åkte över helt ensam. Det är något fint med skolavslutningar och studenter, en era stängs och nya dörrar öppnas. Jag tycker ofta att studentmottagningar är så himla roliga att gå på, alla fester där alla åldrar ofta blandas är ju så härliga! Ska ni på några studentmottagningar eller konfirmationer i år?

Jag ska på ett studentfirande i år. Det är alltid lika svårt att hitta på en present men en sak jag tycker är en riktigt bra idé är en fin klocka, det är inget man unnar sig själv ofta och det är ändå något väldigt fint och personligt att ge någon. Klicka in HÄR för att spana in en hel del fina klockor från DW.

Om ni skulle vilja köpa en klocka till någon som tar studenten snart eller kanske till någon annan du håller kär eller kanske till och med till dig själv har jag en rabattkod nu som du får 15 % rabatt med, ange SANNE i kassan.

Daniel Wellington klockorna är så fint paketerade och det är så himla smart när man kan byta band, det blir ju som två klockor.

 

Denna här nedan är en favorit, jag föredrar meshbandet!

5 reaktioner på “Graduation time”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.