Our home is starting to look like a home

 

Koden ”sannealexandra” ger 25% rabatt* hos Desenio mellan 8e – 10e maj *Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters”.

Nu börjar vårt hem äntligen ta form och mycket är tack vare lite grejer vi fått upp på väggarna. Vi känner verkligen att posters / tavlor gör så stor skillnad och det blev så mycket mer ombonat och hemtrevligt i köket efter att vi satte upp dom här fina tavlorna. När jag beställde dessa tavlorna så beställde jag ramarna till, jag valde svarta ramar men är sugen på ett par till tavlor i vardagsrummet men då kanske eventuellt med guldramar. Ramarna är verkligen prisvärda och det är ju så smidigt att kunna beställa direkt till den poster man valt så slipper man gå och fixa med det.

Min favoritkategori är Botaniska växter, jag tycker är verkligen ett fan av gröna växter som print och jag tycker att det blev så himla bra med dessa tre tavlorna i köket. Jag är så inne på grönt just nu! En annan kategori jag verkligen gillar är Fotografier, det är så snyggt med svartvita prints på olika miljöer och människor.

2 reaktioner på “Our home is starting to look like a home”

  • Erika skriver:

    Hej Sanne!

    Spegeln ni har från R & J (om det är den?!) vilken storlek är det på den? ?

    Fint ni får det hos er!! Bra inredningsinspo ?

    /Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.