Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:42 | May 14, 2018

Family break

Efter synken jag gjorde med Playmakers i fredags så gick jag och lilla familjen och fikade på Saturnus. Att sitta i synk tar på krafterna, denna gången satt jag i tre timmar och intervjuades och man blir lite slut i huvudet efteråt. För er som undrat, vi filmar ju allt material till Playmakers själva men så har vi en synk som produktionen filmar, det är där vi sitter och pratar och berättar om olika tillfällen som klipps in i programmet. Sjukt roligt att sitta i synk dock men jag funderar alltid efteråt ifall jag sagt något konstigt, jag har en tendens att prata innan jag tänker till haha, tex som när jag i Nyhetsmorgon sa “ja, min man är arbetslös just nu” och det stämde ju men många skrattade åt det då han kanske mer var kontraktslös men vad sjutton, ingen skillnad va? haha!

Vi slog oss i alla fall ner och tog en riktig fika, det är så roligt när jag la upp på instagram “Swedish fika” fick jag så mycket meddelanden där folk från andra länder undrar vad det är, det är ju ett svenskt ord och något bara vi svenskar gör. I Usa snackar man alltid om att “grab a coffee” men man slår sig liksom inte ner och FIKAR. Fika är ju livet! <3

Jag skulle ta en fin bild och J hade såklart redan nafsat på choklabollen. Det finns nog ingen på jorden som gillar att fika lika mycket som honom, en riktig gottegris och han försöker hålla sig undan det, han är ju superduktig med kosten pga sitt yrke (inte pga vikt som många verkar blanda ihop, att inte äta sötsaker handlar ju inte alltid om vikten) och vi kan inte ha några sötsaker hemma alls..


1 kommentarerEn kommentar om “Family break”

    Jag kan inte fika för ofta (pga vikten) men vad slår en nybakad kanelbulle?! Eller två eller flera..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här