Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | May 14, 2018

My skin routine

För ett år sedan vid den här tiden preppade jag min hud hos Nordiska Kliniken inför bröllopet. Jag ville boosta min hy med lyster och glow och jag blev introducerad vid mina alla olika ansiktsbehandlingar för Image Skincare, jag har använt dom till och från sedan dess. Jag har provat på lite annat emellan och det är mycket jag gillar men dessa kommer jag alltid tillbaka till.

När jag inte är gravid eller ammar använder jag också ‘clear cell salicylic clarifying toner’ som är ett ansiktsvatten med syra i så det är för starkt för mig just nu men den är helt galet bra, tar bort varenda liten prick.

Detta är inget samarbete med Image Skincare men ni brukar vara nyfikna på vad jag använder. Jag har nu bytt ut min ansiktskräm från signerat märke till spf+ 50 istället för 30, jag är så rädd om min hud och nu när jag ammar måste jag vara ännu mer försiktig eftersom jag har så mycket hormoner i kroppen och kan få pigmentfläckar, jag har redan en pigmentfläck över min överläpp som jag fick när jag åt några p-piller när jag var yngre, så tråkigt, den kommer tillbaka så fort jag är i solen så det ser ut som jag har en liten mustach. Var försiktiga i solen! <31 kommentarerEn kommentar om “My skin routine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snälla vad är priserna för de olika crèmer du har på bilden?
    Har funderat på att försöka ta mig till en återförsäljare(finns inte i vår stad), för jag har hört så bra om märket. Men har hört att det är ganska dyrt.. vill bara veta ungefär vad kalaset kommer gå på, haha!

    Reply