Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:58 | May 17, 2018

Celebrated something BIG, pool time and toast skagen.

Igår började jag och Frans dagen i vanlig ordning med att han ligger på gymmet och tittar på sig själv, den svart vita grejen är en spegel och han verkar tycka om sig själv haha, under tiden han “gymmar” så äter jag frukost.

Mamman klädde på sig. Denna klänningen köpte jag när jag var gravid, omlottklänningar passar alla kroppstyper tycker jag. Den är från Asos men slut, HÄR hittar ni en liknande.

Jag var sedan på Hubso och tog fram 10 nya plagg som kommer in på shopen framöver och så skålade vi för något stort. Så glad!! <3 Hubso expanderar enormt och så även SanneAlexandra.

Vi var sedan medbjudna med Brodda och Millan på lite poolhäng. Det tackade vi inte nej till! Frans älskar sin bilstol från Maxi Cosi som kommer från Babyshop.

Frans låg naken i två timmar i skuggan och gosade, sånt mys för honom <3 Vi vuxna pratade bebisar, hockey och hängde! Så mysigt.

Därefter åkte vi till Åhlens City, jag ammande Frans i Åhlensgaraget och sedan smet vi upp haha. Man gör det man måste! Mina fina vänner som driver Hoss Stockholm hade ett lanseringsevent för nya parfymen Arizona som är framtagen av Proenza Schouler.

Frans första event, 7 veckor på dagen! <3

Sedan åkte vi hem till Sonny och Emelie på middag, denna utsikten skojar man inte bort! <3 Sonny tänkte till och bjöd på toast skagen, det har vi saknat vi som inte bott i Sverige på ett tag. Det är ju så extremt gott, hade kunnat ätit en plåt med skagentoast, är orimligt hungrig när jag ammar haha. En supermysig kväll med ännu en gång en övertrött Frans och extremt hungrig liten kille, det är som att han laddar upp med massa mat inför natten för sedan sover han gott och ligger och mår så bra innan han somnar. Lille gubben! Supermysig kväll med massa bra jobbsnack och framtidsplaner, glöm inte att livet är kort och gör bara det du mår bra av och som känns bra i hjärtat. Livet är för kort för att ödsla på sådant som får en att må dåligt!


3 kommentarer3 kommentarer om “Celebrated something BIG, pool time and toast skagen.”

    Hej!
    Jag vill inte kritisera, men handtaget på babyskyddet skall väl vara uppfällt vid bilfärd?
    Vet att vi gjorde detta fel i början, tills de sade till oss på BVC att det är ett extra krockskydd.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här