Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:01 | May 17, 2018

Things that makes me happy

Lugna frukostar är något jag älskar och numera har jag blivit expert på att ta det lugnt på morgonen ihop med Frans. Något annat som jag är så glad över är denna havremjölken, herregud så god i kaffet. Tips! Deras vaniljsås var magisk, åt den till äppelpaj här om dagen!

Detta kokosvattnet är det godaste på marknaden tycker jag. Jag var inte så förtjust i kokosvatten först men det mesta som är bra för mig och kroppen brukar jag försöka vänja mig vid. Under förlossningen drack jag nog 10 liter kokosvatten alltså. Fördelarna? Det återfuktar kroppen och är bra att dricka när kroppen har förlorat mycket mineralrik vätska. Efter intensiv träning med stor fysisk aktivitet förlorar kroppen mycket vätska som är bra att ersätta. Ibland kan högt blodtryck bero på en oproportionerlig elektrolytnivå. Kokos är ett naturligt hjälpmedel för att reglera denna mekanism, så de som har problem med elektrolytbalansen kan använda sig av kokos. Kokosvatten har även en milt laxerande effekt eftersom det innehåller en stor mängd fibrer, vilket motverkar förstoppning och sura uppstötningar. Det är också perfekt att dricka efter en stor måltid eftersom det motverkar gaser och inflammation i magen. Det innehåller också viktiga elektrolyter som motverkar att kroppen torkas ut vid diarré och kräkningar.

Jag fick hem denna fina boken “Hello Glow” av min gamla chef på Metromode, Hannah Sjöström. Så duktig och driven kvinna! <3 Inspireras av henne! Denna boken klickar du hem om du precis som jag vill veta vad du ska stoppa i dig för att få huden att glänsa.

Jag fick hem detta fina lilla paketet från tjejerna i New Jersey. För er som är nya här på bloggen så bodde jag ihop med min man i New Jersey i 2 år när han spelade i New Jersey Devils och här om dagen fällde jag en liten tår när jag fick hem detta fina smycket med ett så fint kort till. Love and miss you girls too! <3 Nu är det 2 år sedan vi flyttade därifrån, det känns så konstigt på något vis, det känns både som igår och som mycket längre sedan. NJ och NY kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan! Så så mycket minnen.


1 kommentarerEn kommentar om “Things that makes me happy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här