Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

7 kommentarer om “Vlog I My hairdresser show you how to make the perfect messy curls”

  Ett tips, kan du inte tidsinställa vissa inlägg? Nu blir det så hackigt, först inga inlägg på några dagar (förståeligt med lille Frans!) och sen sprutar du ut 3-4 inlägg på en dag. Åtminstone jag skulle föredra ett (eller fler såklart) inlägg om dagen och mer jämnt ? tack!

  Reply

  Haha så kul hur olika vi är och hur svårt det måste vara som bloggare att tillfredsställa alla för jag skulle just gå in och kommentera att jag älskar när du lägger ut en hel drös inlägg under en dag plötsligt för då går jag och sätter på kaffe eller hämtar chokladen för att förbereda mig för långläsning :DD Man har ju givetvis full förståelse för att bloggen inte uppdateras lika frekvent nu så därför blir jag extra glad när det kommer såna dagar 🙂 Älskar din blogg. Och du passar så himla fint som mamma. Frans verkar vara en riktig guldklimp!

  Reply

  Jaha haha. Jag får väl helt enkelt bara ändra om till att gå in på bloggen en gång i veckan istället för en gång per dag/varannan dag. Mindre klick för Sanne dock.

  Reply

  Man fick ju inte se hur hon gjorde en enda lock så rubriken var väldigt missvisande!

  Reply

  Verkligen ingen video som visar hur man fixar lockigt hår… mer en vlog hos frissan…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här