Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:35 | May 21, 2018

ANSWERS PART I (of 4)

Här kommer första delen av mina svar från frågestunden, majoriteten av er tyckte jag skulle svara i text så here we go! Tack för hjälpen! Jag publicerar alla svaren nu idag, måndag tom torsdag så ni får era svar med så lite mellanrum som möjligt. Ni kan hitta mina frågestunder/svar nu under kategorin “Questions/Answers”

Så då kör vi, hoppas ni är nöjda med svaren. Jag har fått en del kommentarer kring att jag inte uppdaterar som förut, jag jobbar inte lika mycket som tidigare utan all min vakna tid går åt Frans och så försöker jag jobba så gott det går <3

Julia
Hur länge har du och Jacob varit tillsammans & hur träffades ni? ?
I tre år I MORGON! =) Det har hänt mycket på dessa tre åren, vi har hunnit bo i New Jersey, Buffalo, Stockholm, gift oss och skaffat barn haha! Den 22a Maj för tre år sedan gjorde vi det officiellt och satte en etikett på det haha. Jag har skrivit lite om hur vi träffades i detta inlägget love story. Kram!

Amanada
Jag har massor av frågor till dig!! Tycker du är så himla inspirerande ?
1. Vad brukar du äta under en dag? tänker lite mer innan du fick barn då, förstår att man behöver äta mer när man ammar osv…
2. Kan du lägga in bilder (skärmdumpar) på alla dina appar på din telefon, hade varit kul att se hur du har de!
3. Tips på bra mellis?
4. Hur borde man äta/träna för att gå ner i vikt?
5. Kan du länka din spotify?
6. Hur hade du tänkt om du har ett gym i din stad( en mindre stad)eller ett gym 40min bort men där finns det olika pass osv också, vilket hade du valt?
7. Vad gillar du för body lotions?
8. Tips på vad man kan skriva till en kille?
9. Om du hade haft tider, (om du låtsas) vad hade du skrivit i din profil?
10. Tips på serier?

Hej Amanda!
Vad kul =) Tack snälla <3
1. Jag brukar oftast äta ägg eller knäckemackor till frukost, till lunch är det så himla olika, jag måste verkligen tänka till men allt som oftast blir det nog någon matig sallad, till mellis brukar jag äta en bar, frukt eller dricka någon matig smoothie, till middag blir det oftast någon slags protein, oftast kyckling när jag tänker efter med antingen ris, bulgur, sötpotatis eller någon matig sallad.
2. Jo det kan jag, se nedan, jag har nog dom tråkigaste apparna på jorden haha.
3. Jag är verkligen knäckemacksdrottningen men en matig smoothie med massa gott och nyttigt i så som avokado, mango, spenat och massa som är bra för dig. Annars är väl en omelett ett bra mellis!
4. Det är individuellt tror jag, man får lära känna sin egen kropp. Jag har bara under en tid i mitt liv försökt tappa vikt och det var när jag hade lagt på mig onödiga kilon när jag bodde i Usa 2008-2010 och då under en månad när jag var hemma i Sverige på jullov minns jag att jag gick jag en timme om dagen och höll mig borta från socker och gluten, det funkade på mig men jag insåg ganska snart efter att utan att göra något speciellt så rann dom kilona av mig. Det är ju en klassiker att komma till Usa och äta massa skräp, jag var verkligen inte snäll mot kroppen då utan levde inte hälsosamt alls, festade mycket, åt onödigt nattmat och proppade kroppen med massa socker, jag var konstant sjuk och trivdes inte med mina vanor.
5. Jag använder bara Jacobs haha! Jag gör mina listor på hans haha.
6. Jag hade tagit det som var närmst för att det skulle bli av tänker jag rent spontant men när jag tänker efter så är jag som person någon som måste gå på pass, jag är så sjukt dålig på att gymma och behöver någon som säger åt mig vad jag ska göra så för att jag skulle träna skulle jag behöva gå på pass faktiskt! Om jag inte tycker att det är kul lägger jag ner haha.. Jag tränar verkligen bara sådant jag verkligen gillar.
7. Jag gillar Biotherm ‘Lait corporel body milk’
8. Jag är verkligen kass, jag tror ofta att om killen är intresserad spelar det kanske ingen roll vad du skriver så länge du inte skriver något helt galet?! Den killen borde ju bara bli glad över att få kontakt, så hade jag i alla fall känt! Någon annan som har tips? Jag är verkligen suuuuperdålig!! Haha.
9. Jag tror du menar tinder, jag har aldrig haft tinder och har ingen aning om vad jag skulle skriva, jag blir obekväm bara jag tänker på det haha, så svårt att sälja in sig själv?! Jag hade nog skrivit något på skoj, något helt oseriöst och så hade jag blivit glad över dom killar som fattade det.
10. Jag är verkligen ingen tv-tittare men vi tittar ofta på Breaking News med Filip och Fredrik och dom enda serierna jag fastnat för och sett hela är Sons of anarchy, Breaking Bad, 13 reasons why, How I met your mother, Bonusfamiljen, Innan vi dör, Vår tid är nu och så gillade jag Homeland men måste se klart säsongerna. Jag skulle tipsa dig att se Innan vi dör och Vår tid är nu om du inte sett dom. Grymma!!
Kram!! <3

Detta blev kvällens middag eftersom du undrar hur vi äter, biffar med en stor sallad;

Amanda
Kan du länka lite fina budgetkläder? ? kanske några härliga toppar, klänningar och träningsplagg?
Hej Amanda!
Självklart kan jag det. Här kommer lite fint i butik nu, jag vet inte alls vad du söker men hoppas du gillar det! <3

Från vänster vit topp HÄR, Vit ribbad tisha HÄR, Svart tisha HÄR, Rosa volangtopp HÄR, Vit spetstopp HÄR.

 Randig klänning HÄR, Ribbad klänning HÄR, Röd klänning HÄR, Linneklänning HÄR

Blå hoodie HÄR, mullvadsfärgade tights HÄR, Blåa tights HÄR, Sporttopp HÄR

Annie
Hur gör man för att bli mer social? Jag kommer liksom inte på någonting att säga vid många tillfällen..Vilka podcast lyssnar du på? Tar du några kosttillskott eller vitaminer ?

Hej Annie!
Jag tror du bara måste öva, om du vet om att du inte är så social så får du nog börja testa dig fram så att du ändrar mönster, det går kanske inte att bli social på en natt och man måste ju inte vara supersocial men om du tycker att det är jobbigt så börja ställ frågor, det är alltid ett enkelt sätt att komma igång och prata med folk =) Våga och när du märkt att det inte var så farligt och det gått bra så kommer du våga göra det igen! <3 Jag lyssnar inte varje veckan men när jag slår på podcasts brukar det bli Rebecca Stellas & Vanessas, Livet på läktaren, framgångspodden och fördomspodden. Jag äter nu när jag ammar några multivitamin gör gravida, min barnmorska tyckte jag skulle fortsätta med dom men under tiden jag var gravid åt jag ganska många så när jag slutar amma tänker jag att jag ska fortsätta med några multivitamin, d vitaminer, magnesium och omega 3 för att jag mådde så himla bra av att äta dom! Kram!

Emma
Kul med frågestund!
Vad är dina tankar kring kost och träning?

Hej Emma!
Jag tänker att ta hand om sig själv är en självklarhet! För mig så känns det superviktigt att ta hand om mig själv, jag vill leva så länge jag kan och må så bra jag bara kan så jag lägger väldigt mycket fokus på att äta så att jag får energi och att röra på mig så jag mår bra <3 Det är en stor del av mitt liv och kan inte förstå hur det inte kan vara det hos alla, jag är övertygad om att om alla människor fick uppleva hur bra man mår av att röra på sig och äta rätt skulle ingen byta ut det! Kram!!


Olivia

Åh, vad kul med en frågestund!
1. Om ni bor kvar i Stockholm framöver, vart i Stockholm tror du ni kommer att hamna då? Bo kvar i Stan eller flytta ut en bit? Lägenhet eller villa?
2. Vad har ni för sommarplaner?
3. Det vore kul om du kunde visa lite mer från er nya lägenhet – inredning etc när ni kommit iordning!

Hej Olivia!
Ja vad roligt att du tycker det!! <3
1. Vi bor inne i stan nu och planerar att bo här ett par år till sedan får vi se, vi kommer nog vilja bo i villa framöver. För mig känns inget “hemma” i Stockholm men för J som är uppvuxen i Bromma så tittar han automatiskt på villaområden i dom krokarna han är uppväxt och om inte det så i alla fall av den sidan av stan.
2. Vi ska till Spanien till mina föräldrars lägenhet ihop med dom efter midsommar och sedan ska vi åka på en liten roadtrip på västkusten i Juli, vi ska hälsa på J’s mormor och morfar, min morfar och hans fru och så avsluta i Bovallstrand där J’s föräldrar har sommarhus. Utöver det ska vi bara njuta av sommaren i Sverige med Frans och ta igen förlorad tid med vänner och familj <3
3. Ja men självklart, lovar att dela med mig har roliga planer på g när det kommer till just det!
KRAM!

Josephine
Berätta hur en arbetsvecka kan se ut för dig!
Var hittar du inspiration till din klädlinje?
Hur är det att jobba med playmakers? Hur ofta har du filmteam med dig?

Hej Josephine!!
Den ser väldigt olika ut men när jag är i Sverige så blir det oftast tid vid datorn på förmiddagarna där jag bloggar och svarar på mail utöver det går jag på möten med Hubso (mina samarbetspartners för mina kläder) möten med eventuella samarbeten, med Cube min agentur, går på events och fotar. Det är väl så jag fyller mina arbetsdagar så är dom olika långa och aldrig samma tider. Just nu när jag är “mammaledig” vilket jag inte är riktigt men jag försöker ta det lite lugnare och går efter Frans schema, han är viktigast och mitt största prio så just nu tar jag det lite  lugnare och ska från och med nu efter jag känt på hur det är att jobba med honom försöka klämma in allt slags jobb där jag behöver ta mig någonstans, så som möten och fotograferingar tänker jag att jag kör varje tex tis och torsdag och försöker mysa med Frans dom andra dagarna. Vi får se hur det går…. Jag är ju så himla social och träffar gärna folk!

Det är superkul att filma till Playmakers, jag filmar faktiskt sista avsnittet nu! Så sorgligt på något vis varje gång jag slutar filma. Jag har inget filmteam med mig utan vi filmar allt material själva förutom synkarna, ni vet dom intervjuerna där vi sitter och pratar rätt in i kameran i programmet. Kram!

Tiffany
hello ☺
why do you sit in the back in the car since frans is here?
p.s you‘re such a beautiful mum!!

Hi Tiffany!
Because I want to be next to him if he starts crying or loose his pacifier or something! =)
Thanks love <3

Karolina
Hej Sanne,
Jag undrar var er fina persisk/mönstrade matta kommer ifrån? Så himla fin! Letat överallt efter just en sådan!

Hej Karolina!
Den kommer från Rugvista, du hittar den HÄR. kram!

Ylva
Jag undrar över din coachning med Filippa/Rawclarity. Vad hade du för tanke och förväntningar innan? Behövdes ngn förberedelse (”insikt” eller terapi typ:))? Vad kostar det? Hur är det varit och vad har det gett dig? Kändes det jobbigt att göra det på distans?
Tack för en väldigt fin blogg och grattis till er ljuvliga gosbebis

Hej Ylva!
Jaa vad kul! Jag hade inga förväntningar alls utan vi bara spontant bestämde oss för att köra ett test-session och det kändes superbra direkt så det var inga konstigheter och inget att fundera över jag blev bara superpeppad direkt. Du behöver ingen terapi innan utan jag tror bara allt handlar om att du är redo att sätta igång och göra jobbet med dig själv, du ska vilja det <3 Det kostar 14.900kr för 6 månader eller 2484kr per månad och jag skulle säga värd varenda krona. Jag känner att det gett mig jättemycket, det är så himla häftigt att bli medveten om varför man är som man är och varför man gör som man gör i vissa situationer det har hjälpt mig massor, vi kör ju ofta bara på och stannar aldrig upp och reflekterar. Man lär sig väldigt mycket om sig själv! Jag tycker inte att det var något problem alls att göra det på distans, nu har inte vi setts och kört ännu öga mot öga men jag har mitt nästa session 30e Maj så då kan jag jämföra men jag tyckte det var riktigt härligt att köra på distans, något jag såg fram emot varje gång jag skulle ha en session, kunde verkligen längta och längtar verkligen nu tills det är dags igen, jag saknar det och känner att jag kommer må så bra av att göra det. Saknar Filippa i min vardag! <3 TACK och kram!

Micaela

Hej Sanne,Nu när ni blivit en liten familj och flyttat hem till Stockholm så är jag lite nyfiken på dina bästa restaurangtips där det är passande med barnvagn? Vi ska åka till Stockholm över en helg och har en 3-månaders bebis med oss så vi behöver lite tips. Både middag och lunch gärna. ?

Hej Micaela!
Å spännande. Jag har bara gett mig ut och chansat på att det går men några ställen jag tycker var superenkla och mottog mig väl med barnvagn var Broms, Riche, Mr Cake och Milles men det verkar som dom flesta är helt ok med barnvagn så oroa dig inte! <3 KRAM och ha så mysigt!

Emelie
Du är verkligen en stor pepp och inspiration i livet!
Har du tips och tankar kring att gilla sig själv mer, självkänsla. Inse att man är lika mycket värd och bra som andra. Vad tänker du kring personer som inte gillar att festa/dricka? Hatar mig själv så himla mycket för att jag är så fel.

Hej Emelie!
Åh tack snälla för fina ord <3 Jag blir så ledsen när jag läser din kommentar.. du skulle behöva få hjälp med att förstå varför du känner såhär för att du ska inte behöva känna så om dig själv! Ingen ska behöva ha ett så dåligt självförtroende eller självkänsla och se ner på sig själv på det sättet! <3 Jag tänker att dom som inte festar eller dricker är riktigt coola, gillar folk som vågar vara sig själva och stå upp för det dom tycker eller känner. Jag respekterar det till fullo! Om jag var du skulle jag ta hjälp till att försöka må bra och vara den du är för att mitt bästa tips till att hitta sig själv är nog just att bli medveten och det blir du nog snabbast genom att prata med någon eller få lite hjälp på traven. Kram!


1 kommentarerEn kommentar om “ANSWERS PART I (of 4)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag vet att det inte är en matblogg du driver men jag skulle älska om du delade med dig mer av dina “matiga sallader” jag äääälskar sallad men fastnar ofta i “sallad, gurka, tomat” jättetråkigt och inte särskilt matigt. Vore kul om du ville dela med dig av dina sallader lite då och då 🙂 Ha en fin dag!

    Reply