24 hours with me and Frans

Igår hade jag en lugn dag, så himla skönt. Tog några bilder i spegeln och insåg att lille Frans var mer än glad? Haha!!

Strosade runt igår och gjorde i princip ingenting. Mötte upp den här pappan på Joe & The Juice, dricker alltid Green Mile, så god är den. Handlade och lagade middag hemma och så fick vi leverans för Sleepo, vad tycker ni om vårt nya vitrinskåp? Tror det kommer bli riktigt fint här hemma när det är klart! Ni hittar det HÄR. Tycker om att det är svart men vitmålat inuti.

Vi fick även Frans lilla crib. Ni hittar den bästa bebissängen HÄR, du kan justera höjden och så kan du på sidan skjuta upp upp och ner så att du kan öppna ena sidan om du vill ha din bebis i samma höjd och nära.

Succe! Frans sover nu i egen säng <3 Så gullig är han så jag vill krama honom hela tiden. Gud vilken kärlek, jag hade inte kunnat föreställa mig.

I morse var den här lille killen glad. Har era bebisars personlighet visat sig tidigt? Isåfall kommer Frans blir en lugn kille <3 Som sin far.

Jag mötte upp Mira på Valeries flagship store i Moodgallerian. Hur vacker kjol och topp? <3

Och den här bikinin är sååå fin. Älskar mönstret och modellen!

Och så kan detta ske. Är lilleman hungrig så är han och då är det bara pausa!

Jag och Mira gick igenom Nivida, jag har utökat min låda med solglasögon nu.

Sedan åt vi långlunch på Nobis. Frasse trivdes bra hos Mira!

Frans låg och jollrade och hade det härligt.

Och vi också. Nobis <3

Var på Sandro, dom har öppnat butik på Biblioteksgatan och så köpte jag dessa jeansshortsen.

Var sedan och träffade Greta på ByMalina och spanade på deras nya kollektion som är helt fantastisk. Kan inte vänta på att bära plaggen nedan <3

Nu har vi ätit tacos, myst hemma och Frans ligger och sover i sin säng. Nu är det sovdags, i morgon är det full rulle igen. Puss!

2 reaktioner på “24 hours with me and Frans”

  • Anna skriver:

    Tipsar om spjälskydd till sängen. Så fastnar han inte om han slår ut med armarna. Ibland blir en ju lite chockad över deras räckvidd…

  • Aida skriver:

    Det här är säkert pga du precis blivit mamma och vill ha bekväma kläder vilket jag förstår. Men förut så var jag väldigt inspirerad utav dig inom mode. Du hade alltid så fina kläder med färger som satt bra till figuren. Hoppas du hittar tillbaka dit. Saknar dina outfits. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.