Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | May 27, 2018

First mothers day

Grattis alla underbara mammor där ute! <3 Jag tycker verkligen att när man blir mamma så ser man alla andra mammor, jag ser barnvagnar numera överallt och jag lägger verkligen märke till andra mammor. När jag är ute och går så hjälper alltid andra mammor till och det känns som man får en sådan stark connecetion, en plats man hittar varandra på så starkt. Fint!

Grattis till min egen mamma också, världens bästa. Det är så lustigt att jag själv är mamma nu, så naturligt och så häftigt nu att jag är mamma till Frans, min största dröm har alltid varit att vara mamma och nu är jag där! Så mäktigt.

Frans har köpt paket åt mig och skrivit ett eget kort, den ni. Pappan i familjen roddat en riktigt härlig frukost. Vi tar det verkligen superlugnt idag, jag hade extremt mycket förra veckan och ska ta det betydligt lugnare nu i veckan, gud vad jag stressade runt. Inget mer sånt nu när Frasse är liten, jag är sådan JA-sägare och borde ibland kunna klona mig själv känner jag.

Hoppas ni har en mysig söndag alla där ute! <3

 


3 kommentarer3 kommentarer om “First mothers day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här