Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:25 | May 27, 2018

Wedding make up

I inlägget förekommer adlinks.

Nu är det bröllosptider igen och igår var vi på J’s kusins bröllop. Så vackert!

Jag fick en hel del förfrågningar på min instagram om jag kunde visa hur jag la min make up och visst kan jag det, jag är inget proffs men har hittat lite produkter jag gillar.

Här kör vi en steg för steg;

Började med ansiktscreme och brunutansol-droppar från Swiss Clinic. Länk HÄR till dropparna och HÄR till dagcremen (REA bara i helgen!) Sedan när det torkat, ca 20 minuter efter la jag på en primer från YSL som ger så fin lyster, länk HÄR och därefter ett färgat serum från ByTerry länk HÄR (bästa basen alltså, gillar inte foundation!)

Sedan la jag i särklass den bästa concealern från ByTerry i färgen porclain, länk HÄR. Den är väldigt tunn och fin, jag tog lite under ögonen och runt näsan för att ljusa upp.

För att ge lite extra ljus under ögonen tog jag lite från make up store cover all mix också, jag använder bara dom två tonerna till vänster. Jag brukar inte använda denna så mycket längre då den är väldigt tjock och jag kan bli torr av den men den är väldigt täckande så om man vill att sminket ska sitta som sten så är denna bra. Länk HÄR.

För att inte bli för glansig och för att se till att sminket sitter och matta ner det lite tog jag ytterst lite mineralpuder från Id Bare Minerals, länk HÄR jag har fägen “Light” Borsten kommer från Sephora. Jag brukar göra cirklar när jag penslar på. Länk HÄR.

Sedan fyllde jag i brynen med Anastasia, länk HÄR ihop med en pensel från Kicks länk HÄR. Jag använder den ljusa färgen.

Mascara från L’oreal telescopic HÄR.

Solpuder från Laura Mercier i färgen ‘Medium’ #3 länk HÄR. Och borste HÄR. Det pudrar jag på i pannan, kinderna, näsan.

Rouge från Rebecca Stella i färgen ‘Misty Rose’ hittade ingen länk och borste från NYX HÄR. 

Sedan körde jag på ögonskugga, det sker inte varje dag! Jag använde en borste från NYX länk HÄR. Sedan plockade jag fram min “Babe Palette” länk HÄR och så målade jag den ljusa färgen på översta raden, nr 2 från vänster och målade på under brynen och i ögonvrån och på ögongloben, sedan blandade jag dom två mörkare färgerna på rad två från vänster och följde ögongloben.

Efter det använde jag brynfärgen och brynpenseln med den mörka färgen och markerade ögats kant på halva ögat både under och över för att markera kanterna, jag brukar dra ut kanten lite och göra dom lite mer ‘kattiga’

Sedan målade jag på lite läppenna som jag sedan suddade ut med fingrarna i färgen ‘Hush Hush’ länk HÄR.

Och sedan ett läppglans med lite plumpeffekt i färgen ‘Angel kisses’ länk HÄR. 

För lite extra glow la jag på lite highlighter på kindbenen, under ögonbrynen, i ögonvrån, på nästan och på överläppen. Denna från Becca är grym, jag har färgen ‘moonstone’ länk HÄR.

Och så avslutade jag med finish spray för att sminket ska sitta hela dagen. Länk HÄR. 


5 kommentarer5 kommentarer om “Wedding make up”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här