Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:38 | May 27, 2018

Wedding outfit

Min första bröllopsoutfit för i år, jag hade hoppats jag kunde delta på 4 bröllop i år men kommer tyvärr bara lyckas gå på 2 stycken och det är dom som är i Sverige. Om 2 veckor gifter sig våra nära vänner Ida och Johan i Central Park i NYC, förstår ni drömbröllopet? Wow. Men det blir svårt med Frans, han blir 2 månader i morgon och har verkligen inga rutiner så det blir svårt att få till. Vi har även ett bröllop i Juli i Orange County i LA men det har jag skickat iväg J på själv, det blir också för svårt.. Även fast han är ett nöjd barn och inte är så skrikig hittills så är det svårt att få till dagarna när han vill äta varannan timme, det är så bökigt att rodda och att sitta på bröllopsmiddagar blir svårt. Det skulle ju lätt kunna bli så att han vill äta just på deras vigsel också och man missar liksom allting.. <3

Men, igår var jag ju på bröllop, eller jag var på vigseln men prick 16.30 när vigseln satte igång och tärnorna kom ut till den fina musiken ville Frassemen ha mat jag tog upp honom direkt när han gnydde lite och sprang iväg och matade honom haha. Bra tajming gubben! Men vi såg slutet på vigseln och det var otroligt fint <3 Så vackert brudpar.

Jag bar i alla fall en tvådelad outfit, topp och kjol från Valerie, det var det enda jag kunde bära med tanke på att jag ammar. Smart va? Tips! Jag älskar det här setet, Valerie är så duktig <3

Ni hittar kjol och topp i deras butik i Moodgallerian. Så vacker butik!


8 kommentarer8 kommentarer om “Wedding outfit”

  Bästa sanne!! Jag behöver din hjälp. Jag gifter mig om exakt två månader och jag är så stressad över min frisyr (har liksom inte bestämt mig än). Upplevde du att det blev varmt med utsläppt hår och att du fick ”piffa” till det hela tiden för att det skulle ligga rätt?
  Alla runt omkring mig säger ”du är fin i allt”, gaah!! De är så snälla men inte hjälpsamma, haha! men behöver mer råd och då tänkte jag på dig <3

  Reply

  Hej. Grattis till er fina son. Du behöver inte svara men har du inte möjlighet att använda bröstpump, och spara i flaska och ge vid sådana tillfällen?

  Reply

  Tack! Jo 🙂 jag gjorde det men vågade inte riskera att han skulle låta lite under vigseln! kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här