Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:27 | June 4, 2018

Answers part IIII (of 4)

Här kommer sista delen av frågestunden. Hoppas ni uppskattar svaren! <3

Elin
Kan du länka lite härligiga sommarklänningar?
Om ditt mål var att gå ner i vikt hur hade du gått tillväga? Tänker mer som en plan & hur den hade sett ut isf. & vid vilka tider brukar du äta? Kan du infoga bilder på alla dina appar? Hur du har dem osv? Vad kan man skicka till en kille lite spontant?

Hej Elin!
Här nedan  kommer lite fina klänningar i  olika längder och stilar, svårt att veta vad du gillar men alla dessa är favoriter online just nu. Hoppas du gillar! Om jag hade velat gå ner i vikt hade jag försökt lära känna min kropp, vissa tappar av att motionera mycket och vissa av att styrketräna. Jag hade försökt hitta en metod till att hitta kost och träningsvanor som jag klarar av att hålla, som är hållbara i längden så att man går ner i vikt hälsosamt och så hade jag också försökt lista ut av vilket anledning jag ville gå ner, om det var nödvändigt att tappa vikt pga hälsan eller om det var någon fixidé. Det sista jag hade gjort är att jämföra med andra eller att haka på någon diet, det är två riktiga kassa alternativ. Hitta en livsstil som funkar för dig, det har jag gjort och så slipper man fundera över det, jag försöker få i mig så mycket nyttig mat jag kan och så adderar jag annat inte hoppar över något mål. Om jag är sugen på massa sötsaker så ser jag till att äta ordentligt med mat och så äter jag glass eller bullar efter maten, jag skulle aldrig välja en massa skräpmat före riktig mat! =) Tiderna jag brukar äta är oftast runt 8, 12, 16, 19 men det varierra såklart men oftast. Jag infogade mina appar i första delen av frågestunden, länk HÄR. Åh det där med att skriva till killar är jag så dålig på men jag tror inte jag hade funderat så mycket utan bara slängt ut en krok för att se om det fanns något intresse, jag tänker att om det finns något intresse kanske det inte spelar så stor roll vad du skriver – bara att du vågar! Så länge man inte skriver något helt galet kanske haha. Men lite humor kan väl aldrig skada i alla fall känner jag! KRAM! <3 Lycka till!

Rosa klänning Adoore HÄR, Randig långklänning Zara HÄR, Beige linneklänning Zara HÄR, Vit klänning Asos HÄR, Ljusblå klänning HÄR.

Madde
Hej Sanne! Är du nöjd med din chanelväska? Den är superfin. Jag funderar på att köpa samma modell som din, boy bag, eller den klassiska double flap men har lite beslutsångest haha.. Har du några för- eller nackdelar med den? Och har du lammskinn eller caviar?

Heej Madde!
Jätte, jag fick den i julklapp och J valde den svarta boy bag med guldkedja och jag stod i valet och kvalet med att byta till silver då jag trodde att jag inte skulle använda den med guldkedja lika mycket men så testade jag med olika plagg i min garderob och eftersom det är borstat guld så är den inte så “fin” det ser inte så prydligt ut om du förstår hur jag menar. Jag tycker att double flap är jättefin också, jag tror man har användning för båda, svårt att välja! Hmm, jag vet inte vad jag har för skinn? Dålig koll! Men jag skulle säga att båda väskorna är superfina och jag tror verkligen det är en smaksak, båda är klassiska och användbara. Kram

Kicki
Hej!
Har du nånting med din kropp/utseende som du har komplex för el är mindre nöjd med? El som du haft komplex för men kommit över:) Planerar ni att flytta till hus i framtiden, köpa sommarstuga el så i framtiden?

Hej Kicki!
Njae, nej inte nu. När jag var yngre tyckte jag inte om min läpp i profil men efter att jag fått komplimanger för den så blev jag snällare mot mig själv och började se den på ett annat sätt, nu stör jag mig inte på den längre men jag tyckte den “stod ut” när jag var liten. Numera funderar jag inte så mycket på det, har accepterat den jag är och hur jag ser ut =) Ja vi vill köpa hus i framtiden, vi får se när, kanske när Frallan får ett syskon! Kram!

Sofia
Jag undrar:
hur du hamnade i USA? (Du har säkert berättat om det tidigare men jag har inte följt dig så länge..)
När började du designa kläder? Och hur gjorde du för att börja?

Heej Sofia!
När jag tog studenten, 2008 flyttade jag till LA i 2 år för att plugga och 2015 flyttade jag dit för att J spelade hockey där så då flyttade jag med över! Jag började designa kläder 2013, jag har skrivit lite om det HÄR men har tänkt att berätta mer om det och utförligare i podden jag och en kompis startar snart. Kram!!

Matilda
Hej gumman! Kan du inte skriva vad du äter under en dag nu efter graviditeten, ännu bättre med bilder! Såna är så roliga att läsa. Också, har du börjat träna ännu eller hur tänker du kring det?

Hej Matilda!
Jag kan berätta om min dag igår och idag som exempel =) Igår åt jag äggröra med skinka och tomat i, drack juice, kaffe med havremjölk och åt en knäckemacka med smör och ost, till lunch åt jag en pizza och till middag sushi och så åt vi glass innan vi somnade. Idag åt jag en banan när jag klev upp, jag skulle på ett yogaevent där det serverades frukost så åt inte något mer, väl där drack jag en grön smoothie innan passet och sedan åt jag en halv wrap, till lunch åt jag en tonfiskmacka från Joe & The Juice och drack en grön juice med massa nyttigheter i, jag blev inte riktigt mätt så köpte en bar från bare bell och två knäckemackor som jag slängde i mig, till middag gjorde jag en salsicciasallad med spenat, salsiccia, tomat, gurka, mandelflarn, torkade tranbär, avokado, qinoua, avokado och fetaost. Jag har inte ätit superbra på senaste tiden, skulle behöva tänka lite mer på vad jag äter så att jag får i mig massa bra näring som ger energi men jag har varit lite slapp sedan Frans kom, är så sjukt hungrig när jag ammar.

Jag har inte börjat träna än men ska börja i morgon med J’s tränare. Kommer börja superlugnt! Idag när jag var på ett yogaevent kände jag dock hur jag saknat det, älskar att röra på mig och det hör verkligen till mitt liv och får så mycket energi av det. Älskar att träna! <3 Kram!

Moa
Kan du inte berätta/visa hur du gör när du ammar offentligt? Vill gärna kunna göra det på en uteservering i sommar, men känner mig inte riktigt bekväm i att visa bröstet så mycket som man kanske gör hemma i soffan utan mer kanske skärma av med en filt eller liknande. Dock känns filten bara i vägen när jag försökt … har du något knep? ?

Hej Moa!
Det här är något jag får massor av frågor om, jag har alltid på mig amningsbh så att jag lätt kan fixa fram käket haha. Jag bär alltid tröjor som är hyfsat enkla att knäppa upp eller dra upp och så lägger jag bara en sjal över, ibland behövs inte ens det. Igår hade jag en tshirt där det inte syntes när jag ammade, amningsbharna gör det ju så enkelt =) Jag brukar köra tunna sjalar så det inte blir så mycket tyg. Kram och lycka till!

Emma
Vilka body lotions använder du? Tips på mellan mål? Vid vilka . tider brukar du äta ungefär?

Hej Emma!
Jag brukar använda biotherm oftast, länk HÄR. Tips på mellanmål är ägg, smoothie, knäckemackor, nötter, frukt.. Jag själv är dock inte så duktig på att spicea till det och kör oftast en bar eller knäckemackor. Jag har alltid älskat det och kan äta hur många som helst vissa dagar! Jag äter oftast runt 8, vid 12, 15-16 och middag vid 19. Nu när jag ammar är jag alltid hungrig på kvällen innan jag ska sova och ofta måste jag ha en banan brevid sängen för när jag vaknar på nätterna är jag vrålhungrig haha! Kram

Emma
Kan du ge tips på vad man kan skriva till en kille? Det behöver inte vara open lines utan bara något sätt att få igång ett samtal, eller någon annan liten rolig grej 🙂

Hej Emma!
Åh gud jag har fått många sådana här frågor om vad man kan skriva till en kille och jag tycker det är SÅ svårt. Jag tänker att det kanske bara är bäst att våga skriva något? Men om du tex följer en kille på instagram kan du väl skriva något ifall han lägger upp en story tex? Svara något kul, det känns som om han är lite intresserad svarar han ju! =) Vad tror ni mina läsare? Har ni några bättre tips? Jag känner mig riktigt kass på detta! Kram och lycka till – tror som sagt du bara ska våga!! <3

Emma
Vad gillar du för underklädesmärken?

Jag är inte så kräsen när det kommer till märken på underkläder, har nog flest från VS, H&M och typ hanky panky. Kram!!

Sara
1) Hur ser en vanlig dag for sig ut mtp kost? Hur mänge gänger äter du per dag nu som du ammar?
2) Husker du ät i paleo-riktning fôrut, gjør du fortfarande det under amning?
3) Hva slags system har du i din garderob, kategori, färg etc? Og legger du utdanning kläder etter sesong så at du bare har typ sommarklader framme nu?
Du er så naturlig og søt!

Hej Sara!
1. Nu när jag ammar äter jag allt som kommer i min väg känns det som, kan inte skippa ett enda mellanmål utan snarare lägga till några. Jag är konstant hungrig! Jag äter i allafall frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål, alltid. Kan bli fler!
2. Jag har inte varit riktigt lika hälsosam sedan vi fick Frans, det mesta har slunkit ner men jag skulle behöva få i mig lite mer näringsrik mat vissa dagar, när jag är trött blir jag sugen på allt möjligt skräp och det gör mig ju inte piggare.. tvärtom. Men jag får i mig en massa bra mat med men jag har definitivt fuskat mer sedan Frans kom, fika fika fika. Men det har varit mysigt!
3. Jag har inget system riktigt, vi har ju flyttat 4 gånger om året så då har jag bara packat med det jag använder mest. Nu däremot när vi flyttat hem så har jag rätt bra struktur i garderoben som är i färgordning men jag måste hämta ner mina sommarkläder, det har jag inte gjort ännu… Det där får bli ett höstprojekt, jag har tidigare inte varit superorganiserad med mina kläder.
TACK! <3

Anna
Hej! Måste först bara skriva att dina jackor är så fina! Släppte du lika många av de grå och marinblå som av de gröna? Kommer du släppa någon mer kollektion snart med andra plagg såsom byxor, toppar osv?

Hej Anna!
TACK! Jag älskar dom också. Jag har tagit in fler blå och grå än gröna. Jag kommer släppa en mini kollektion i höst med en massa fint!! <3 Så taggad, kommer både byxor, jacka, kjol, osv…! KRAM!

Emma
Varifrån kommer din hårborste?

Hmm, jag har ingen aning? Kicks tror jag! Men jag fick en från Marre och Marcellas samarbete med Glitter som jag hört så mycket bra om, den måste jag testa snarast! KRAM!

Lisa
Hej!
Är du nöjd över Invisalign? Jag är så sugen på att testa men det kostar ju väldigt mycket så man vill ju vara säker på att det verkligen funkar.. Tycker du att resultatet har förändrats över tid eller har tanden du ville fixa hållit sig på plats? Kram!

Hej Lisa!
Ja, jätte, grymt bra behandling ändå när jag tänker tillbaka. Jag tycker det har funkat bra jag måste bara avsluta den nu på rätt sätt så ska ta itu med det i Sverige, behöver sätta något bakom tänderna så det håller sig. Jag hissar invisalign! Min kompis dock hade precis räls, en genomskinlig och hade den i 4 månader och nu är tänderna helt raka, kostade lite mindre dessutom, värt att kolla upp så slipper du böka med alla skenor. Kram!!

A
Hej finaste Sanne ❤ Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att göra någon skönhetsoperation efter graviditeten? Exempelvis göra brösten? Tidigare har jag läst att du inte alls gillar det men jag tänker att man kanske ändrar sig efter amning och så vidare. Är du aldrig svartsjuk? Är Jacob svartsjuk? Kram!!!

Hej A!
Nej, det är inget jag planerar eller har tänkt något på så det tror jag verkligen inte. Jag har väldigt svårt att se mig själv göra det.. Jag tror inte att jag kommer vara missnöjd med mina bröst efter jag ammat, allt beror väl på vilka slags bröst man drömmer om och tycker att man “måste ha” Jag har aldrig brytt mig särskilt mycket om mina bröst haha, funderar aldrig över dom utan trivs när dom är lite mindre än vad dom är just nu iom amning. Jag är aldrig svartsjuk på J nej, jag har självklart känt svartsjuka men det har aldrig varit något som han gjort som har gjort mig svartsjuk men jag  har ju känt dom känslorna men det var mer under vårt första år vi var tillsammans. Man känner ju inte personen lika bra då! Ingen av oss är svartsjuk skulle jag säga, jag märker aldrig att han är svartsjuk på mig heller, tack och lov, jag hade nog inte kunnat klara av ett förhållande där min kille var svartsjuk på mig. Kram!

Edith
Hej,
Jag har två frågor ?
1. Hur sover Frans nu? Med er eller i egen säng?
2. Hur har ni bäddat i vagnen?

Hej Edith!
1. Han sover i sitt lilla näst – i sin säng! =)
2. Vi har hans näst där i men nu ska vi ta bort det när han blir för stor så då ska vi hitta på något nytt, jag tänkte köpa en liten madrass och någon skön kudde, filtar har vi massor hemma!
Kram!

Molly
Hej Sanne!
Du pratar ju ev om att börja podda.
SNÄLL

Hej Molly!
JA, jag ska börja podda med en annan kompis. Avslöjar allt snart, ska ringa henne nu och planera lite. Så taggade! KRAM!


4 kommentarer4 kommentarer om “Answers part IIII (of 4)”

  Hej! Skriv gärna mer om hur du kommer träna nu efter graviditeten. Du kanske kan dela med dig av ditt träningsupplägg/träningspass/tips från din tränare? Kram

  Reply

  Hi Sanne!

  I absolutely love your style! I am starting work soon and I have to dress professionally but I still want to look stylish! What are your tips on work clothing? suits? long skirts? blazers?

  Thank you!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här