Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | June 7, 2018

Me right now and some pics thru my phone

Just nu sitter jag här och myser med en kopp kaffe, äggröra juice och Nyhetsmorgon och lilleman har just somnat. Han vill ju som sagt prompt upp 7 men sedan somnar han om.. Jag kliver upp med honom sju och har nu börjat lagt mig tidigare om kvällarna, jag har sedan han kom lagt mig runt 00 vilket kanske är lite dumt när jag inte får sova som förut så igår låg jag vi i sängen vid 22.30, det är nog lika bra för att samla på sig lite fler timmar. Frans sover från 21 oftast!

Men senaste dagarna då? Låt mig visa er, jag knäpper ju bilder med telefonen..

Jag har lagat salsicciasallad, ett eget påhitt bara för att jag var sugen på salsiccia. Jag hade i bladspenat, svart qinoua, avokado, fetaost, mandelflarn, torkade tranbär, gurka, tomat och två olika sasicciasorter. Till det stekte jag på majskolvar!

Jag har varit på ett event med Babybjörn på Altromondo, en yogastudio. Magisk morgon! Det var fokus på babybjörns bärsele ‘mini’ Så himla bra produkt, så nätt och smidig och Frans godkände den direkt. Den är rekommenderad för dom första månaderna! Frans är ju för övrigt besatt av sin babysitter från Babybjörn, det är ett av våra bästa inköp. Ni hittar den just nu på rabatterat pris HÄR. 

Medan vi yogade sov Frans, han vaknade precis i slutet så jag fick hinna yoga. Mitt första riktiga träningspass sedan han kom! Det kändes SÅ bra att röra på mig. Jennie, som äger Altromondo var en riktig powerkvinna som satt på himla mycket bra kunskap om kroppen både under graviditeten och efter förlossning, oavsett hur man fött. Så himla inspirerande och jag fastnade verkligen för henne. När  hon talade om att hon jobbade som doula också så frågade jag om hon kunde vara med när jag ska föda nästa barn haha. Hon var verkligen riktigt cool och jag ska gå tillbaka och yoga redan i helgen. Jag älskade ju att yoga som gravid så om du är gravid och bor i Stockholm – gå till Jennies klasser på Altromondo och om du har en liten bebis gå på hennes mamma + baby yoga. Jag vill börja till hösten men då kommer nog Frasse börja krypa och det kan bli svårt haha… Och om ni inte bor i Stockholm, se om det finns gravidyoga där du bor, det är så härligt att sträcka ut kroppen.

När jag satte mig och ammade så satt jag bara och log av tanken att i rummet såg jag alla dessa blivande mammor och insåg att det var så många fler i rummet än vi, alla dessa små bebisar som rör runt där i magen finns ju bara inte ute i världen ännu. Så fint <3 Det är något magiskt över gravida kvinnor tycker jag. Finns inget finare! Vissa tjejer där inne hade bara någon vecka kvar tills bf, så spännande!! Jag kan inte vänta på att vara gravid igen men inser att vi ska vänta en tid för att göra det enklare för oss haha!

Jag har varit med Frans på ett lunchevent med Hej Natural, det var en kompis till mig som höll i detta event och det var så kul att träffa henne och alla andra härliga på eventet. Detta eventet höll till på TAK så vi började med en nyttig drink uppe på terassen sedan förflyttades vi ner till denna fina dukningen.

Vi fick en genomgång av deras produkter och storyn kring bolaget. Superintressant! Jag är taggad på att prova deras bars. Kransen åkte självklart på!

Lunchen var helt fantastisk. Titta så mycket färger!!

Jag har varit på min första PT-timme, vi fokuserade på andning. Vi började verkligen på noll för att jag ska hitta tillbaka till min kropp så bra som möjligt och för att må så bra som möjligt. Jag andas uppe med bröstkorgen och det ligger nog kvar sedan tider då jag stressat mycket, visste ni att ni kan gå in i väggen när ni känner er harmoniska pga du andas likadant som du gjorde under stressigare tider. Läs mer om hur viktig din andning är HÄR. Jag har fått med mig ett band hem som jag nu övar på att andas “rätt” med 3 gånger om dagen. Tro mig, det är jobbigt för mig som andats fel under så många år!

Jag bar givetvis kläder från Lululemon – all time favorite!!! <3 Och nu finns en stor butik i Sverige.

Jag har varit i Eskilstuna i ett dygn. Min äldsta vän och brudtärna Vicky fick sin lilla bebis Lucy 5 veckor efter mig och äntligen fick vi ses! <3 Mysfaktor x 1000. Så coolt att Vicky är min äldsta vän och nu har Frans och Lucy kommit till världen med bara några veckors mellanrum och kommer förmodligen ha varandra i sitt liv föralltid <3

Jag har varit hos Vickys mamma ihop med barndomsvänner och “pokertanterna” Min mamma och hennes vänner spelar poker någon gång i veckan och har varit vänner sedan lääänge och nu har många av oss barn fått barn. Så himla stort. Vi satt där och åt lunch och pratade om hur häftigt det är att mammorna satt med oss när vi var små på samma sätt som vi satt där igår men med våra barn <3 Fint!Alla samlade. Här vi oss alla (förutom Max) och alla kiddos. Frans sov..

Och hade inga planer på att vakna..

Vi har somnat tillsammans <3

Jag har varit ute och gått! (Fråga mig inte varför magen sticker fram, tröjan ska inte vara så kort haha)

Frans har sovit middag på mig.. <3

Och jag har skrattat både åt och med honom. Han är en sådan liten gos!


15 kommentarer15 kommentarer om “Me right now and some pics thru my phone”

  Hej Sanne! Undrar hur ni tänker kring hur många barn ni vill ha och hur tätt? Vi fick vår lilla son Frank 6 mars och har sedan innan Tova som är 3 år. Kan knappt heller vänta på att vara gravid igen, mysigaste som finns att bära ett barn ☺️❤️

  Reply

  Hej 🙂 Jag hade kunnat bli gravid snart igen, jag tyckte verkligen det var så mysigt och tycker det skulle vara kul att ha tätt i ålder mellan barnen men eftersom J inte kan vara pappaledig och jag vill jobba lite under tiden är det nog smartast att vänta lite så att vi hinner med båda och ge dom all den tid dom behöver! Jag har hört från många att 3 år emellan är optimalt, i alla fall för föräldrarna men jag tror för barnen hade det varit kul att ha typ 2 år emellan, jag vet inte, det är bara tankar! Men håller helt med dig, det är verkligen så mysigt. KRAM!

  Reply

  Vore intressant att höra om hur Frans sover på nätterna och hur ni lägger honom? Vår dotter somnar med mig vid 22-23 men vore skönt att få henne att somna kring 20-21 också så vore superglad för tips från er 🙂

  Reply

  Vi har bara följt hans rutiner, jag gör en månadsuppdatering om Frans så fort han går in i en ny månad. Vi lägger honom 21 för att han verkligen vill sova 21 och så går vi upp med honom 7 för att då vägrar han ligga kvar i sängen. Jag tror ni kanske kan införa tydliga rutiner tidigare, bada, sjunga, bädda ner 🙂 kram och lycka till!

  Reply

  Älskar när du delar med dig av recept på sallader! Mer sånt tack 🙂 Gillar även att få läsa om dina tankar kring att vara mamma och allt som det innebär, vakna nätter, amma offentligt, hur man fördelar tiden rättvist mellan mamma och pappa osv…
  Du är fantastisk! Kram

  Reply

  Vad tråkigt att du inte svarar på kommentarer. Speciellt med tanke på att det inte är jättemånga som kommenterar = rimligtvis bör det inte ta så lång tid för dig.

  Reply

  Hej Sanne!

  Jag har väldiga problem med andningen och upplever tråkigt nog inte att vissa övningar jag ska göra hjälper mig… Men du skrev något om ett band du använder 3 gånger om dagen? Det råkar inte vara en så kallad Relaxator? Om inte, vad är det då för något? 🙂

  Kram!

  Reply

  Vart är dina vita sneakers från på bild nr 13??
  Bilden där du står med ngr mammor o Frans sover i din famn =)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här