Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | June 11, 2018

Picnic with Foodora

I torsdags bjöd jag i samarbete med Foodora Vickan & Alex på picknick. Vi sågs i en liten park nära mig och så hade jag beställt mat från Pom & Flora, det var allt från avokadomackor till fruktsallader med kokosgrädde. Så gott!

Det var så kul att ses och ingen av oss går och träffar en riktig mammagrupp så vi har skapat en egen liten ”mammagrupp” så vi catchade upp kring dom senaste veckorna och pratade en hel del om bebisar, blir lätt så. Det är så tacksamt att kunna bolla med folk som har bebisar i typ samma ålder! Glad för det <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här