Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:20 | June 12, 2018

With love

Alltså om ni bara kunde hoppa in i min hjärna och få känna hur det känns i mitt hjärta och hur det pirrar i min mage när jag ser gravida kvinnor eller pratar med tjejer som inte har mer än några veckor kvar tills dom ska föda. Jag blir så genuint glad och lycklig för deras skull, det finns ju inget häftigare på denna jord! Jag tycker inte att det finns något vackrare än gravida kvinnor och det är så mycket känslor där i slutet och så stor förväntan och LÄNGTAN!! <3 Åh, jag vet inte om jag känner såhär för att jag just gick igenom slutet på min graviditet och minns den där längtan som igår. Det kanske också är för att jag vet och minns känslan när du får ditt barn på ditt bröst för första gången, jag kan inte komma på något här i världen som slår det. Jag kommer aldrig mer att få uppleva “den första gången” vår bebis lades upp på mitt bröst igen men jag kommer ju att få uppleva att träffa vårt nästa barn för första gången. Jag ser redan så mycket fram emot att vara gravid och föda barn igen, vi kommer att vänta men jag längtar redan!

Jag tänker ofta tillbaka på förlossningen, den känns så overklig nu, jag minns inte hur det kändes men jag minns hur jag själv kände, jag genomgick verkligen någon utanför kroppen-upplevelse på något vis. Att gå en hel graviditet och sedan få vårt barn har gjort mig till en helt ny människa, inte bara till mamma till Frans och mamman till Jacobs son utan det har gett mig sådan styrka och en helt ny mening. Alla ni som snart ska föda – det är den tuffaste uppgiften vi kvinnor får men vi klarar det, det förbereder oss bara på hur tufft det kommer vara i perioder att vara mamma, den tuffaste men finaste uppgiften. Det bygger sådant band redan när vi bär på våra små och självklart känns det att föda ut ett nytt liv men det är värt det alla dagar i veckan!

Jag är nog fortfarande inne i den där graviditetsbubblan men som nu har övergått i bebistid, jag vill aldrig att den ska ta slut! <3 Jag har verkligen små hjärtglasögon på mig och dom fick jag direkt när jag blev gravid och har sedan dess inte kunnat ta av mig dom, ser allting med så mycket mer kärlek.

 


1 kommentarerEn kommentar om “With love”

    Förstår precis vad du menar, fick min lilla kille den 23:e april och jag känner verkligen hur jag har ändrats som människa. Jag är så mycket lugnare och mer harmonisk trots ett dramatiskt slut på min förlossning, amningsproblem och kolik.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här