Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:10 | June 14, 2018

Me today

Väntar på att pappan ska komma hem. Verkar minst sagt som att fas 3 är här, den kommer mellan 11-12 veckor och Frans blev 11 veckor igår. Han började bli kinkig igår vid lunch och har sedan dess gått från att skratta och vara världens gladaste bebis till att vara lättirriterad och klängig. Bebisar <3 man vet inte alltid vad det är.. misstänkte tänder också då han dräglar så mycket och J fick tänder vid 3 månader. Men jag vet inte

Dom går ju igenom en massa olika faser dom ska gå igenom och denna är den första vi märker av. Jag avbokade alla mina planer idag och just nu fungerar bara min famn!  Jag har appen wonderweeks och just nu är det ett åskmoln i två veckor, appen är gjorde på forskning och studier där dom följt bebisars utveckling.

Han började äta mycket mer sällan igår också. Jag försökte i vanlig ordning mata honom efter två timmar men då blev han svinarg. Jaja, det är ju skönt i alla fall förr eller senare börjar dom ju äta mer sällan!

Vi fick i alla fall en god natts sömn så vi ska ha en mysdag jag och Frasse <3 och J när han kommer hem!


2 kommentarer2 kommentarer om “Me today”

    Vart kommer er matta ifrån? Jag letar efter en beige med kort lugg, alternativt sträv så att inte alltför mycket hundhår fastnar i den..

    Reply

    Oj, måste prova den appen, aldeig hört om men den kanske kan förklara ett och annat om mitt lilla busfrö just nu! Din outfit summerar verkligen precis det jag har på mig idag, trodde det var samma kimono från Hunkemöller (https://www.hunkemoller.se/se_sv/53-kimono-satin-svart-116543.html) men såg sen att din var en morgonrock. Var har du köpt den?
    Ibland är det bara för underbart att gå runt i en messy bun och mysa med de små <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här