Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:04 | June 19, 2018

Frans first shots

Idag fick Frasse sitt 3 månaders vaccin, jag började gråta. Tyckte det var så jobbigt att sitta och hålla i honom när han skrek för sitt liv. Stackars liten. Där och då stannade upp allting upp och jag kände verkligen så starkt hur rädd jag är om den här lilla killen. Usch, mammahjärtat <3

Nu mår han i alla fall bra och sover sött i sin säng. Älskade Frans.


1 kommentarerEn kommentar om “Frans first shots”

    Hej!
    Skulle verkligen vilja se dina handväskor! Hade varit roligt om du gjorde en video där du visade och berättade om dem 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här