Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:27 | June 19, 2018

Layered

Nu har vår sovrumsmatta kommit! Så mysig. Ni kanske kan ana hur ljuvligt det är att sätta ner fötterna på den på morgonen?

Sovrummet är långt från klart men nu är den i alla fall på plats. Vi ska sätta små fästen under för att just nu glider den på vårt hala golv och jag som springer in och ut med bebis här får nog fixa det snarast! Så himla gosig är den i alla fall och så stor, nästan som en heltäckningsmatta haha. Vi körde på måtten 250 x 350 och den blev perfekt. Ni hittar den HÄR. Den finns även i andra färger, den rosa är ju så drömmig!

Nu ska vi platsbygga garderober här inne på väggen som ni inte ser samt montera upp vår lampa jag fick avisering om idag, sätta upp tavlor och piffa bäddningen, jag har beställt ett linneöverkast jag tänkte matcha med sammet, så fint ihop. Kuddarna är nya från Oscar & Clothilde, länk HÄR. 

Överkastet kommer från Linum, länk HÄR och sängkläderna Mille Notti HÄR. 


1 kommentarerEn kommentar om “Layered”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här