Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:28 | June 19, 2018

Tinted lashes

Förra veckan färgade världens bästa Alexandra på Nordiska Kliniken. Jag går ofta osminkad så det är så smidigt att färga fransar och bryn, jag har hyfsat mörka i mig själv men topparna på fransarna blir ljusa. Alexandra på Nordiska Kliniken kan jag i alla fall rekommendera. Så grym och jag blir alltid lika nöjd! Här nedan har jag precis gjort dom så det blir alltid bättre efter ett par dagar, färgen fastnar liksom i huden till en början.

Perfekt inför semestertider när man går osminkad mestadels, nästa vecka åker vi till Spanien. Längtar! <3


1 kommentarerEn kommentar om “Tinted lashes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var är din jeansjacka ifrån? Så himla fin! Vill du snälla ge lite tips på väskor? Sånna som man bara har mobil och plånbok i? ❤️

    Reply