Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:11 | July 4, 2018

Mood right now

Frans sover, jag är med familjen på stranden och ligger för tillfället och myser i skuggan under ett parasoll. J är dess värre hemma sjuk, han skulle åka till LA idag då vår vän gifter sig men han kan tyvärr inte åka… tycker synd om honom.

Nu ska jag ta mig ett dopp. Nu mår man!

Denna resevagnen ’Babyzen Yoyo’ är en genivagn. Vi reste hit med den och den går att fälla ihop som ett litet handbagage så vi hade med den på planet. Så smidig!! Vi tänkte köra med bara den när vi åker ner mot Västkusten på måndag, bra förvaring och Frans verkar gilla den. Ni hittar den HÄR.


2 kommentarer2 kommentarer om “Mood right now”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här