Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:13 | July 8, 2018

A year ago

För ett år sedan idag var vi och tittade på den lägenheten jag sitter i just nu, jag har nog aldrig varit så sliten någonsin. Jag tänkte nästan uppsöka hjälp haha.

Varför? Jo för att mina galna vänner kidnappade mig när jag satt och intervjuades i Nyhetsmorgon. Herregud, kan inte förstå att det hände. Vilken dag och vilka vänner. En av dom bästa dagarna i mitt liv!!

Och här satt jag då, en vecka ifrån att gifta mig med mannen i mitt liv. Stora dagar och vilka minnen! <3

Här har kan ni se när jag kidnappades, haha. Så roligt. För att läsa om min möhippa klicka HÄR. Min reaktion i slutet på klippet “Men det var tv?” Jag fattade inte om allt bara var fake haha, jag var helt chockad…


1 kommentarerEn kommentar om “A year ago”

    Haha åh! Sjukt att det är ett år sedan, tiden går så fort!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här