Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:09 | July 8, 2018

Off shoulder

Topp HÄR (slutsåld men finns i ljusblå) shorts HÄR, skor HÄR, väska HÄR.

Bytte självklart igår till Sverigetröja inför matchen. Tycker Sverige har gjort en grym insats, så stort att ta sig till VM och spela ut lag som Italien, Tyskland och Holland! Varit så sjukt kul att titta på VM och fortsättningen blir spännande, det var ju en grym match mellan Kroatien och Ryssland igår kväll, vilken rysare. Jag kommer alltid minnas våren/sommaren 2018 då Frans kom, det var värmebölja och hejade på Sverige i VM! Vilket år 2018 är!!!

Det verkar Frasse också tycka…


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här