Heatwave

Jag och Frans svettas ihjäl här i Stockholm, vi har beställt 2 fläktar men dom har inte kommit ännu, självklart är dom slut i varenda butik. Det finns en del på Tradera, tradera-appen är smidig!

Vi försöker duscha kallt, jag försöker leka med honom så gott det går, vi går promenader i skuggan och tar oss igenom dagarna. Jag älskar den här temperaturen egentligen men det är lite svårare med lilleman. Han är plötsligt rätt uttråkad och vill helst av allt stå upp. Annars då? Vår semester ihop är slut och jag är tillbaka och jobbar, Stockholm är rätt tomt och jag tycker det är skönt. Jag bara tar en dag i taget med lilla familjen, så mysigt, jag trivs med livet! <3

Nu ska jag umgås lite med min syster som är hos oss. Puss!

Bikini från Nelly.

10 reaktioner på “Heatwave”

  • Katarina skriver:

    Fina!! Frans är verkligen en sån gullig blandning av dig och J, sötaste lilla killen!

  • Emelie skriver:

    Om ni duschar kallt så lurar ni kroppen, som då höjer tempen istället (precis som vid feber). Det fungerar lika bra att svalka sig med varmt vatten 🙂

  • Lilla E skriver:

    Hur ser en vanlig dag med Frans ut? När vaknar ni? Hur ofta ammar du? Hur hinner du med vardagssysslor och egentid? Hur mycket hjälper din man dig?

    • sannealexandra skriver:

      Vi går upp mellan 8.30-09 så lägger jag honom på gymmet medan jag äter frukost. Sedan lever jag på som vanligt, jag ammar ca 7 ggr per dag och ammar där jag är. Han äter på dagtid med ca 2-2,5 timmes mellanrum men på nätterna kan han hålla sig i 7 timmar i sträck. Han tar sin första nap oftast vid 11 sen brukar han sova ett par till gånger på dagen när han är trött, ca 4 naps om dagen i snitt! Min man hjälper till så mycket han kan 🙂 han lagar gärna mat vilket underlättar och så är han väldigt organiserad och är duktig att hålla koll på saker när min amningshjärna är i farten haha! Kram!

  • Cornelia skriver:

    Hej! När kommer du börja blogga mer?

    • sannealexandra skriver:

      Efter sommaren ska jag få in bloggen mer som rutin 🙂 har fått prioritera sen Frans kom. kram!

  • Ida skriver:

    Sanne, vad köpte ni för soffa? Strl, färg osv. Den är från Vasahem va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.