Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:25 | July 19, 2018

Lashlift

Här om dagen gjorde jag en lashlamination vilket är en lashlift. En lashlift är en keratinbehandling med en speciell 3D-filler som reparerar och matar fransarna inuti med vitaminer, mineraler, proteiner, collagen och typ 3 syra som fransarna behöver för att få ett naturligare svart utseende, fylligare effekt som även stärker utifrån samt ger en fin och frisk glans. Du fräschar alltså bara upp dina egna fransar kan man säga, ger dom ett lyft.

Jag har aldrig tidigare gjort något med mina fransar, dom är naturligt böjda och ganska långa men utan mascara så syns dom inte så mycket som när jag väl målar på lite. Nu som nybliven mamma är det ju så skönt att göra så lite som möjligt när det kommer till sitt utseende, när Frans sover finns det ju prioriteringslistor och att fixa sig kommer inte alltid först haha. Jag gick i alla fall till Beauty By Dilli som ligger i min byggnad, hur bra? Jag kan bara lämna Frans med J så kan jag smita ner snabbt.

I förrgår gjorde jag först mina fransar. Visst är det ett naturligt och fint resultat? Dom ser så mycket mer välmående ut och jag vaknar upp och är inte sugen på att fixa mig! Perfekt på sommaren. Jag tycker personligen inte att jag passar i lösfransar vilket är en modern metod nu att göra så detta passar mig perfekt!

Här kommer före och efterbild.

Efter jag gjorde fransarna passade jag på att klämma in en manikyr, jag gjorde rättså raka naglar för att inte riva Frasse och så efter det trådade jag mina bryn, nu börjar operation ögonbryn, mina är rätt tunna och inte så fylliga så nu har jag och Dillie nere på salongen satt upp en plan för att få dom så fina som möjligt. Men, det kommer ta tid! Det bästa av allt? Jag kan boka in några timmar där på salongen nu framöver och göra det jag behöver när J kan ta Frans så kan jag bara checka in för att piffa till mig lite!


2 kommentarer2 kommentarer om “Lashlift”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här