Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:36 | July 31, 2018

Today’s outfit and plans

Idag vaknade Frans 7.30, tidigare än vanligt. Jag gick upp med honom, drog för rullgardinen i vardagsrummet la mig på soffan och lät honom leka sedan plockade jag upp honom vid 8.30 så sov vi i sängen till 9.45. Yay!

Denna dagen är helt oplanerad. Sån dröm! Är det såhär det känns att vara mammaledig? Underbart. Nu ska vi ta en lunch och nu är sittvagnen monterad. Hoppas det blir succe! Ska bara väcka  Frans från sin andra nap idag. Här hemma strömmar Timberlake ur högtalarna, vi ska se honom ikväll och min syster ska vara barnvakt och ska sova här. Sist jag såg Justin var typ 2007. Bästa konserten jag sett!

Klänning från Zara. Köpte den också i Buffalo där när Frans just föts. Gillar den och så lätt att amma i! Puss!


4 kommentarer4 kommentarer om “Today’s outfit and plans”

    Hej Sanne! Jag tycker det är svårt att hitta fina outfits att amma i. Det hade varit roligt om du ville göra ett inlägg med tips och vad du har haft på dig under tiden du ammar! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här