Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:49 | August 5, 2018

JT

I torsdags skulle vi som jag sa på Justin Timberlake men ett par timmar innan fick jag ett getingstick och eftersom jag är orolig fick jag åka in och kolla det på akuten. Jag fick betapred och sedan gick bettet ned.. så skönt!

Såhär glad var jag då!

Sedan tog jag och J ett glas innan konserten. Jag bar en topp från Zara och skinnkjol från BikBok HÄR (adlink) Skor från Nelly.

JT levererade i vanlig ordning men jag måste säga att jag tyckte att han var ännu bättre när jag såg honom senast, det kan dock vara så att jag blivit äldre och inte hade koll på alla låtar som då haha. Han är ju i alla fall superbra live och sitter inne på både röst och moves. Grym! Jag tyckte att han gjorde What Goes Around Comes Around magiskt, det är ett uttryck jag använt mycket i mina år och levt mycket efter… så mycket så att min syster till och med tatuerade in det haha.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här