Interior update

Vi är långt ifrån klara i lägenheten men ni gillar när jag delar med mig av resan dit och ni verkar uppskatta allting kring inredning. Jag länkar det jag hittar online!

Lägenheten släpper in så härligt ljus om dagarna så jag fotade lite idag. Mattan kommer från JAB köpt på Vasahem, soffan länk HÄR och lampan i taket länk HÄR samt lampan i fönstret är från Vasahem som är från Ruth och Joanna länk HÄR, kuddarna från Chhatwal & Jonsson likaså krukorna, skrinet och glasunderläggen, bordet från Poshliving länk HÄR och ljusstakarna från Svenskt Tenn HÄR och HÄR.

Här inne ska vi ha två fåtöljer till vänster när man tittar in, vi har bra med yta där och jag tror på dessa från Newport. Mycket annat ska piffas, nya plädar, blommor i krukorna, tavlor på väggarna, fix och trix på vardagsrumsbordet och jag vet inte om det svarta bordet från Hay ska stå där det står nu till vänster om soffan. Ibland funderar jag på tunna linnegardiner?

Skåpet från Sleepo länk HÄR ska inredas och blåa tavlan i köket har vi fått av J’s mormor och morfar och den tycker vi så mycket om och ska sätta upp i sovrummet.

Köket är i princip helt klart. Älskar våra lampor från Gubi HÄR som vi köpte på Vasahem, det gjorde vi även med spegeln länk HÄR. Matbord från Sleepo och stolar från Trendrum HÄR, tavlor från Desenio.

Drinkvagn från Vasahem, orangea boxar från Chhatwal & Jonsson, lampa Vasahem länk HÄR.

Rund spegel Vasahem HÄR och bänk HÄR. Funderar på vad jag ska ställa på bänken, behöver även en matta till denna hallen + den mindre och en taklampa. I butiken hade dom en liten renfäll på denna bänken så man kan slå sig ner på den men jag får se hur jag ska piffa till det. Är det inte kul med inredning ändå? Blommorna fick jag av gulliga Cajsa som jag jobbar med och vasen av min svägerska och svåger. Lamporna är gamla från Ikea.


Badrummen är det inte så mycket att göra åt. Vi har ett litet badrum som är i svart, tips – gör aldrig ett svart badrum, det blir så himla smutsigt! Detta badrummet är jag i alla fall så glad för, tycker det är så himla fint och älskar när badrum är i anslutning till sovrum, så är det alltid i Usa.

Det var allt för denna gång. Här nere ser ni vår fina matta från Layered, länk HÄR. På bilden är det inte bäddat, det gjorde jag nu innan jag gick och la mig i sängen! Renbäddat är det bästa <3 Vår fina lampa är från Ikea länk HÄR (ÄLSKAR den!) och här inne ska det byggas gardrober, fixa nattduksbord, läsbelysning m.m.

Puss på er!

 

4 reaktioner på “Interior update”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.