Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:40 | August 10, 2018

Have a good weekend from us <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Have a good weekend from us <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är så fin med Frans! En riktig förebild för alla nyblivna mammor. Det är så härligt att se er tillsammans hela tiden. Vart du än går så hänger han med och verkar alltid superglad och nöjd! Jag har själv en son på 4 månader och vet att det inte alltid är lätt 🙂 tror Frans kommer växa upp och bli en jättefin pojke tack vare dig.

    Reply
  • Kan du inte göra ett blogginlägg om vad som faktiskt har behövts första tiden med en liten nyfödd?

    Reply