Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:55 | August 15, 2018

What I would call the perfect monday.

Men innan vi kommer till en av dom faktiskt bättre måndagarna i mitt liv spolar vi tillbaka till söndag. Vi hade födelsedagsfika för mig hos farmor, det är tradition. Oftast är det fint väder denna dag men i år var det lite ruggigt så vi satt på verandan. Mysigt det med, i år har man inte direkt törstat efter sol! Hehe. Vi svenskar ska alltid prata väder?

Såhär såg jag ut. Blus från Gina Tricot och Kjol från H&M. Inte nytt!

Här fikades det! Min familj, kusiner, faster och farbror och farmor och farfar. Och min lilla familj förstås, J och Frasse. Tyvärr var min lillasyster bortrest!

Jag köpte med mig en “liten” tårta från Mr Cake, så mäktig, det kanske syns? Annars en favoritsmak för mig, Salted caramel tycker jag är ljuvligt, den glassen från Hägendaz kan jag inte ha hemma….

Eftersom vi bara åkte ner över dagen till Eskilstuna så åkte vi till mina föräldrar efter, mamma och jag satt och kollade en bra serie på nedervåningen, kan rekommendera Trauma på SVT i 3 delar, fruktansvärt hemsk och känslorna svämmade över för mig och pappa och J tittade fotboll på övervåningen sedan åt vi middag ihop innan vi begav oss till Sthlm igen.

Är det bara jag eller blir ni också supertrötta när ni är hos era föräldrar? Jag slappnar av fullständigt.

Lillgubben vill gärna hjälpa till och äta. Update amning: jag ammar nästan varje mål och bråkar han massor så ger jag ibland med mig och ger honom flaska så blir han nöjd. På kvällarna kör jag först amning sen ersättning!

Strax här efter somnade lillen.

I vanliga fall ligger han i sängen 20.00 ca men här somnade han först i bilen men vaknade hemma så han somnade kanske 21 och dagen efter klev jag upp vid 09 och lämnade lillisen…

Jag fick massor med egentid, drack kaffe, svarade på mail och mådde bra över en sådan kickstart på veckan. Jag bestämde mig ju förra veckan för att dra ner på jobb och fördela det mycket bättre, jag har anställt en tjej på heltid samt bestämt mig för att endast jobba måndagar och onsdagar. Kändes helt ljuvligt, att ta kontroll över mitt eget liv och inte bara göra. Alltså, detta var första dagen på en ny tid!

Mös (myste?) omkring i min morgonrock från Balmuir.

Och 9.45 vaknade den här sparven. Han kände också att det var en bra dag!!

Jag la honom på gymmet medan jag fixade i ordning mig.

Nya kuddar pryder soffan. Dom två i ljusgrönt är nya i familjen och kommer från Svenskt Tenn, matchar nämligen ljusstaken på bordet, nu ska jag bara piffa färdigt på bordet, vill ha böcker, en vas m.m.

Tog för första gången t-banan med lillis. Gick finfint, massor att titta på ju!

Fotade ett samarbete med Chimi. Ni har väl inte missat min rabattkod? SANNE10 ger er 10 % på ett par glasögon och SANNE20 ger er 20 % på 2 eller fler, spana in mina favoriter HÄR. Frasses kommer från Chimis samarbete med Tao & Friends, länk HÄR.

Efter det tog jag med mig Cajsa, som jag anställt och Frans och utmanade mig själv ordentligt. Satan vad nervös jag blev. Berättar mer om det i veckan!

Sedan avslutade vi denna bra dagen med tacos i soffan och tittade på Very Cavallari, älskar den serien. Tack för tips Carro!


2 kommentarer2 kommentarer om “What I would call the perfect monday.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här