Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | August 16, 2018

WRAP JUMPSUIT LIVE NOW!!!!

NU är min Wrap Jumpsuit LIVE.

Första 24 timmarna bjuder vi på frakten!! Jag bär strl XS och den är helt vanlig i storleken, så perfekt modell. Jag älskar den, handla innan den tar slut. Ett perfekt go-to-plagg! Så snygg till sneakers, klackar men även till boots med strumpbyxor. Priset är såå värt det, 699:- Jag har då aldrig burit en mer perfekt jumpsuit-modell.

Ni hittar den HÄR.


11 kommentarer11 kommentarer om “WRAP JUMPSUIT LIVE NOW!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här