Shoot with Gallerian

I fredags hämtade en taxi mig 08.20 för att åka till en studio på Söder där jag skulle plåtas. Det var en reklam för Gallerians utomhuskampanj. Så rolig plåtning!

Efter att Frans hade haft feber hade han den sämsta natten sedan han kom torsdagen till fredagen, han vaknade med 2 timmars mellanrum från 21.00 fram tills klockan ringde. Men men, så kan det vara =) Tur det var en duktig make up artist på plats!

Här slog jag  mig ner i sminket och fick en stor kopp kaffe, oavsett en trött känsla i kroppen så kände jag mig taggad och hade ett superintressant samtal med min make up artist. HannaMW stylade mig, sådan underbar tjej, vi var toppbloggare samtidigt på bubbleroom när vi bloggade där för typ 10 år sedan. Det är så kul att se att många som började blogga i samma veva som mig alla har jobb i branschen idag, stylister, designers, bloggare os.v. Roligt!

Piffig och klar. Vi fotade 2 olika looks som jag själv valt ut!

Älskar denna looken!! <3 Köper loss båda skjortan och jeansen, båda är från Levis. Älskar dom!

Så snyggt med en overisize skjorta och raka jeans. Gillar även skorna med strass, stiliga. Efter ett par timmar bytte jag om och åkte hem och mötte upp mamma och pappa och så började helgen. Den får ni läsa om i ett annat inlägg! <3

1 reaktion på “Shoot with Gallerian”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.