Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | September 5, 2018

Recipe

Igår lagade vi en superenkel middag som jag vill dela med er. Om ni vill göra denna rätt ännu roligare kan ni köpa rispapper så blir rätten lite mer spännande!

Igår stekte vi i alla fall kycklinglår och marinerade i ingefära och chili sedan hackade vi upp morötter, rödlök, mango, avokado och så serverade vi även rödbetsgroddar, lime och risnudlar. Vi gjorde en chilimayo på majonäs, 3 sambal oelek tsk och 2 pressade lime.

SÅ gott!


7 kommentarer7 kommentarer om “Recipe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här