Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:02 | September 8, 2018

My new hair

Jag måste bara säga. Jag trivs SÅ bra i mitt kortare hår. Det känns inte alls konstigt eller ovant och jag har inte saknat det långa en enda gång. Jag brukar köra lite torrschampoo på morgonen och borsta ut topparna och ibland föna om det lite fast det är torrt för volym. När jag inte orkar ha det utsläppt har jag bara kört klämma eller toffs.

Nu har jag ju tvättat och fixat det själv flera gånger. Här nedan fönade jag det och sedan använde jag Babyliss varmluftsborste, adlink HÄR.

Jag fönade bara ut det sedan fönade jag topparna “inåt” Jag har en från Björn Axén också, jag återkommer med vilken jag gillar bäst men den är i Eskilstuna. Jag tycker i allafall den från Babyliss har funkat superbra och den är så prisvärd.

Här hade min frisör Therese stylat det. Älskade det!


6 kommentarer6 kommentarer om “My new hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här