Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:19 | September 8, 2018

Yesterday thru my phone, interior, girl talk and wine.

Igår tog jag ut lille Frassen i hans fina mjukisset från Childhoodsclothing. Så gulliga kläder!

Själv hade jag på mig en gammal Hunkydorytröja, den hittade jag i min “rensa-påse” men när jag testade den fick den hänga kvar ett tag till. Typiskt mig. Dålig på att slänga..

Åt lunch med några kompisar och sedan mötte jag upp en annan vän och hennes son som är i Frans ålder så gick vi runt lite på stan, när killarna hade somnat fikade vi på Bröd och Salt, dom har dom bästa kardemummabullarna. Här nedan var vi inne på Filippa K och jag tyckte detta kamelfärgade kashmeresetet var så fint, perfekta mjukissetet… efter det jag designat som kommer i mitt nästa dropp. Längtar tills ni får se min nya kollektion!

Köpte med mig fina fredagsblommor på H&M Home.

Även en vas, visst var den fin? Jag tyckte den matchade mina nya fåtöljer från Newport, ni hittar dom HÄR. Är dom inte så himla snygga? Jag är SÅ nöjd.

Jag hade två vänner över på middag, båda tjejerna var tärnor på vårt bröllop, det var så mysigt att sitta och catcha upp, prata om självutveckling, vad man har för tro och mycket mer. Vi hamnade verkligen på djupa samtal! Frans somnade 6.30 (och sov till 8.45?? trött kille!) och vi drack lite vin och myste. Perfekt tjejkväll!!

Det börjar bli lite mer ordning här hemma nu, så roligt med inredning men det är en hel del kvar. På måndag kommer hantverkare hit tillsammans med Stylebylojs som ska hjälpa mig med platsbyggda garderober samt stuckatur.

Somnade gott vid 00 trots en envis förkylning. Idag är jag lite tröttare i kroppen och ännu lite mer förkyld, så trist. Jag tog med mig Frasse i morse och åt frukost han och jag. Vilket underbart väder!

Min syster var så gullig så hon tog med Frans när hon skulle på lunch med en kompis, J är och tränar och jag ligger här i sängen med datorn på magen och har lite egentid. Så mysigt! Det var inte igår.. =) Hann plötsligt ligga och kikar runt på grejer på nätet, strökolla på tv, tvätta och läsa lite bloggar.

Hejdå Frans o brudarna!


3 kommentarer3 kommentarer om “Yesterday thru my phone, interior, girl talk and wine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Jag har letat öööööverallt efter det perfekta soffbordet till vår nya lägenhet men det är ju omöjligt?! Var är ert soffbord ifrån? <3

    Reply
  • Hej, skulle verkligen verkligen uppskatta om du skrev dina bildtexter som hör till varje bild UNDER varje bild, precis så som alla andra bloggare gör 🙂 jag fattar aldrig något när ja läser din blogg för de blir så rörigt. Inget illa menat men bara ett tips, som ser bättre ut också 🙂

    Reply
  • Men gud aldrig tänkt på, gjorde precis ett nytt inlägg med text, bild, text, bild 🙂 tkr det känns mest naturligt?!! haha!! kram! <3

    Reply