Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:36 | September 16, 2018

Thanks and good night

Mina fina läsare. Jag är helt slut efter en helg utan sömn, i princip. Ni alla mammor gör det så bra där ute, och pappor.. Och ni ensamstående föräldrar – wow! <3 I admire you.

Jag har precis packat upp här i Stockholm efter en helg i Eskilstuna, det har varit lugnt och skönt, har myst med familj och släkt och pappa har skämt bort mig och min syster med goda frukostar, middagar osv. Precis vad jag behövde.

Nu ska jag krypa ner bredvid J, vi hörs i morgon igen. Denna veckan har jag prioriterat BRA, äntligen. Jag har inte alls mycket jobb faktiskt så jag lovar att titta in här lite extra <3 PUSS och godnatt.

Och tack för fina ord angående podden, jag ska berätta mer om den i morgon.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här