Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:22 | September 29, 2018

I HAVE A PLAN

Nu har jag en plan. Jag har tänkt och tänkt och nu vet jag hur jag ska lägga upp min tid och mitt jobb. Sådan befrielse. Nu vänder det hörre ni, ibland måste man falla pladask för att tänka till.

Ska tala om det för er i veckan. Kommer bli grymt! <3


3 kommentarer3 kommentarer om “I HAVE A PLAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Sanne! Jag har aldrig kommenterar din blogg innan men vill ta tillfäellet i akt och sägs att du just nu gör det största, mäktigaste, utmanande, prövande, finaste jobbet någonsin – att vara mamma. Var inte så hård mot dig själv. Man måste inte köra på i samma tempo – DU ÄR GRYM. Det finns alltid små troll som ska tycka och tänka men följ ditt hjärta. Du är en grym förebild för så många och man får vara trött, slutkörd osv osv. Det är inget fel med det. Försök att andas och ”njuta” av dessa bebismånader för snart är de förbi. Säg nej till saker utan dåligt samvete eller ja om det är vad hjärtat vill. Din egna kompass är den allra bästa! Du är fantatisk och tvivla aldrig på det. Massa pepp och kärlek Emma

    Reply
  • Hur är dina Alexander McQueen sneakers i stl? 🙂

    Reply
  • Kan du tipsa om höst/vinterskor? Gärna ingenting med sjuka klackar pga man pallar inte ha sådana i vardagen ändå. Puss! 🙂

    Reply