Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:39 | October 9, 2018

I don’t ever think Ill get used to this..

Så är det ny vecka och jag kikar in på bloggen och den bilden jag la upp på min instastory för någon vecka sedan när jag och Frans skulle ut och gå och jag knäppte en bild i en spegel är det fortfarande hat mot. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna förstå mig på detta eller vänja mig vid sådana här saker. Låt oss klargöra att man ser ju olika ut i olika speglar och jag var ensam med Frans hela helgen och hade ingen som kunde ta bilder åt mig så när jag och Frans skulle till Hagaparken så gick jag förbi en spegel och passade på att knäppa en bild på oss där jag talade om att vi checkade ut för helgen, att vi skulle ha lite fredagsmys. Inget mer med det, jag funderar inte alltid på hur jag ser ut och heller inte min kropp…

Nu reder vi ut detta en gång för alla. Jag tog två bilder (en boomerang och en bild)  här är båda. Och ingen är retuscherad, jag har aldrig någonsin retuscherat min kropp på en bild och kommer aldrig någonsin att göra det. Det bryter mot allt jag någonsin trott på eller förespråkar.

Kram till dig Lina. Hoppas du hittar något annat roligare att lägga din energi på än mig <3

Detta är en story (rörlig) det kan man inte retuschera.

Och här är en bild från samma tillfälle.


13 kommentarer13 kommentarer om “I don’t ever think Ill get used to this..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Man blir ju SÅ trött. Strunta i detta trams! Du är snygg, vadå då?

  Reply
 • Helt fel saker att lägga sin energi på och så tråkigt att du ska behöva göra det. Du är en fantastisk inspiration Sanne på så många plan.

  Reply
 • Hej sanne!

  Detta “problem” har jag med.. har väldigt samla ben och det kan uppfattas dom retuscherade när jag tar bild på mig själv. Eller när andra gör det med.

  När jag jobbade i klädesbutik och fotade kläder till våran instagram så valde jag ut bilder där min ben skulle såg “större” ut. Jag var livrädd att någon skulle komma och påpeka som dom gör mot dig att det är retuscherad. Så löjligt!

  Reply
 • Tycker det luktar avundsjuka!!
  Att folk orkar lägga ner tid och energi på att skriva sådana kommentarer.
  Du verkar vara en så ”äkta” person som absolut inte håller på med sådana saker. Du är så fin och din son är sååå söt. Älskar att följa er på både instagram och din blogg.💕

  Reply
 • Personen i fråga som påstår detta har inte ens tittat så noga på bilderna… Om man kollar hur du står med fötterna, var du håller mobilen i förhållande till ansiktet, var du står jämfört med bilen i bakgrunden tex är det ganska uppenbart att det inte är samma bild. Om man ska anklaga någon kan det vara bra att göra sin reaserach först och veta vad man pratar om. Blir så trött på all negativitet jämt. Du verkar vara en jättehärlig tjej och det är jättekul att följa dig och Frans! Fortsätt med det du gör 🌸

  Reply
 • Men om du nu hade gjort det, som man ser att du inte har. Vem fan bryr sig??

  Orka lägga ner energi på att ens svara folk på så dumma kommentarer.

  Reply
 • Man blir ju så trött på vissa människor! Man får hoppas att de hittar något bättre att lägga sin energi på.

  Reply
 • Haha, nej men hur ska man kunna vänja sig vid sådana dumheter? Det är ju bara skrattretande.
  JAG tycker iallafall att du är en skön tjej att följa, oavsett centimeter runt dina lår i olika speglar 😂

  Reply
 • Men alltså HERREGUD! Hur ORKAR folk😂 Seriöst! Kan inte bara människor sluta lägga så jävla mycket fokus på helt fel saker! Det är exakt sånna här kommentarer som får oss att fokusera på fel saker! Jag hade ALDRIG tänkt på hur dina ben såg ut om inte denna kommentaren kommit.. så tragiskt. Tack o lov så kan du (hoppas jag) ta dig igenom kommentaren och gå vidare.. men dessa tjejer som inte klarar av det? Så synd att samhället ser ut såhär! Jag tycker du är grym, inspirerar och är härlig, DÄRFÖR följer jag dig! Kunde inte bry mig mindre om hur din kropp såg ut! Kram till dig!!

  Reply
 • Är det nu vi ska påpeka att du retuscherat dina fötter till en storlek större på ena bilden där glaset gör en delning av dina ben? 😂 isf, good job! 😂😁 tycker du är störtskön!

  Reply
 • Du är så fin!!!!

  Reply
 • Hon skrev väl bara att det var löjligt att du la upp en bild där du uppenbarligen ser smalare ut än vad du är pga att spegeln är sån?
  Du är ju smal men man ser ju att spegeln gör dig smalare…
  Så tyckte hon det var löjligt?

  Reply
 • Helt sjukt att du ens ska behöva förklara dig. Du är en grym tjej och förebild, tycker det är så kul att följa dig och din familj!

  Reply