Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:23 | October 9, 2018

Oslo getaway

I helgen var vi i Oslo för att gå på Lucy’s dop. Lucy är min fina vän Victorias bebis, vi fick barn med 5 veckors mellanrum och vi har känt varandra sedan vi föddes, så speciellt. Vicky var en av mina tärnor på bröllopet. Det var nu i helgen jag börjar inse vad mycket det är jag har missat när vi bott borta, sådana här tillställningar tar jag inte för givet <3 Oslo var SÅ fint i helgen. Vilken stad. Jag detoxade lite från mobilen så jag har inte så mycket bilder men när vi gick till dopet förevigade jag vädret, se så fint?

Denna väggen var ju helt magisk. Här står jag i min fina babybjörn i leopard. Det är en limiterad kollektion, Leopard Edition från Baby Björn, med enbart 40 ex. och den finns inte i försäljning i butik. Ska visa er den i ett annat inlägg!

Jag hade på mig en gammal klänning från Sheinside.

Här har vi Frasse och sin lilla kompis Lucy som döptes.

Efter dopet traskade vi hemåt igen.

Vi hyrde ett hus på Airbnb, så fint område och vackert hus!

Som sagt, jag tog inte så mycket bilder, vi gjorde en massa mysiga saker men ibland måste man detoxa från telefonen. När vi väl skulle hem igår så satt vi vid fel gate, två plan gick till Stockholm 15.00, satan. Men vi lyckades komma hem med ett plan en timme efter!

Frasse låg och njöt med sin ‘Herobottle’ från Herobility. Länk HÄR. 

När vi kom hem så hade jag beställt min favoritvardagsrätt. Kyckling, sötpotatis, vitlökssmör, sallad och bea. Heja min man!

Nu börjar min vecka, det är tisdag så det blir en kortare vecka. Visst börjar det bli fint här? Nu ska jag ta itu med den här dagen. Frasse sover just nu så när han vaknar ska vi gå ut en sväng. Påtning efter lunch står på schemat med en hemlig produkt jag ska lansera snart sedan blir det mys ikväll med hockey på tv <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här