Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:34 | October 14, 2018

Friday – Sunday

I fredags tog vi en lång dusch tillsammans, jag hade inget jobb planerat. Såhär gosiga var vi!

I fredags var jag och Frasse ute och handlade. Perfekt att ha honom i Babybjörn då. Jag glömde förövrigt mitt kort där, hämtade det idag, minst sagt ett stressymptom, vilken tur att det fanns kvar. Jag har flera kort och så körde jag en sådan egen utcheckning och skulle böja mig ner när Frasses napp flög, packa påsen, betala, slå in kod, greja.. bökigt.

Den här lille grabben tycker det är TRIST att somna, såhär såg han ut när jag försökte.

 

Men hör och häpna, när Alex och Vickan kom över med sina små döttrar fick vi alla TRE att somna samtidigt så kunde vi äta lunch i lugn och ro. Winning!! Så mysigt. Vi beställde mat från Kale & Crave från Foodora. Smidigt!

I fredags kväll sedan tog jag inga bilder, vi hade vänner över på middag. Riktigt mysig fredag! Inget jobb utan bara massa skönt häng. I lördags smsade jag denna bilden till min frisör Therese och skrev “vad gör jag med håret? hjälp mig” Jag ska till henne i morgon och piffa håret, det var lite livlöst i lördags så hon skrev ;

  • Kör massa torrschampoo
  • Borsta ut det ordentligt
  • Kör igenom din varmluftsborste i hela håret ordentligt
  • Spraya torrschampoo igen

Jag sa “TACK” och svarade henne när det var klart. Fick ordning på det, inte Frasse..

Tog med lillen i DIF-tröja och drog mig mot årets första SHL match för oss två. Tog t-banan till Globen och knatade till Hovet i det härliga vädret.

Mötte upp familjevänner och sedan lite andra vänner så hejade vi! Matchen blev 7-4, hurra!

Frans hade inte sovit på hela dagen så jag orkade inte vänta på J så jag tog tbanan hem och tittade ut på ett vackert Stockholm.

Fick hem tavlorna jag fått via ett samarbete med Arteme, vad tycks? Vi ska ha tre tavlor. Den trasiga krukan ska inte stå där.. det är bara lite renoveringskaos hos oss.

När Frans hade somnat lagade J laxpasta, recepetet hittar ni HÄR. Den är SÅ god. J körde dock utan spenat och med oatlyprodukter istället för vanliga.

Idag klockan 10 var jag ute och gick med en kompis, pratade om livet och NJÖT av hur vackert det är just nu. Hagaparken är helt overklig. Det var som strössel som låg på marken och från träden svävade löv ner i solljuset. Jag var helt förtrollad!

Jag hade på mig en matchande tröja från American Vintage.

Glasögonen har ni frågat efter, dom kommer från Celine.

Efter promenixen gick jag hem så kom Frans farmor och farfar och tog Frasse så gick jag och J på brunch på Miss Clara.

Jättemysig brunch och massa härligt snack och vi fick en update på att lillen hade det bra med farmor och farfar <3

Nu ska vi beställa sushi och bara ta det lugnt. Söndagskväll it is och kortvecka, jag är ensam tis-sön så jag åker till Eskilstuna ons-sön. God söndag på er <3

Denna tröjan är också från American Vintage.


4 kommentarer4 kommentarer om “Friday – Sunday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här